vesyo Публикувано Април 6, 2012 Report Share Публикувано Април 6, 2012 Здравейте! Имам компютър с дъно Gigabyte ga-m56s-s3 и операционна система Уиндоус 7 32бита. Проблема ми е, че не мога да намеря драйвъри за чипсета на дъното Nforce 560. Въпросът ми е, мога ли да използвам драйвъри за друг чипсет от 5-та серия и ще има ли проблеми, ако го ползвам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leon70 Публикувано Април 6, 2012 Report Share Публикувано Април 6, 2012 Това трябва да ти свърши работа - http://www.dimitech.net/infusions/pro_download_panel/download.php?did=3210 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesyo Публикувано Април 6, 2012 Author Report Share Публикувано Април 6, 2012 Благодаря много! Странно, че в сайта на Nvidia не можах да ги открия. Опс от целия пакет ми показа само SMU driver. Дали останалите Уиндоуса ги има, или трябва да почистя всичко с име Nvidia преди инсталирането? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост