danito Публикувано Април 3, 2012 Report Share Публикувано Април 3, 2012 Здравейте,Тъй като трябва да направя една презентация в близките дни, а имам идея която не мога да осъществя, бихте ли ми помогнали? Търся програма, с която мога да озвуча даден текст с български букви на български език и ако може гласа да е реален. Т.е. - имам текст, искам някой човек(глас) да го казва(чете), да е на български език и да е реален. Както правят в документалните филми(в повечето случаи е реален там), но все пак искам да е така. Или ако няма подобно животно, поне има ли програма, с която да направя гласа си удебелен, приятен и реален? Не говоря за онези дето е като зомби, бързо-говорещо човече или т.н. Искам нещо реално като в документалните филми. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 3, 2012 Report Share Публикувано Април 3, 2012 Няма такова нещо. Можеш да намериш приложение да чете текст на български, но няма как да е плавно и реално както ако е четен от човек. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Април 4, 2012 Report Share Публикувано Април 4, 2012 В Майкрософт Офис Пауър Пойнт няма ли такава опция? Аз мисля че съм виждал някаква презентация с аудио, и може би така ще може да качиш вместо мелодия, запис на гласа си. И да го настроиш да се пасва със смяната на страниците. Но не съм търсил и пробвал да видя има ли такава опция. Вероятно може. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Април 4, 2012 Report Share Публикувано Април 4, 2012 Можеш да пробваш SpeechLab 2.0. с гласчето на Гергана. Чете сравнително сполучливо, с леки настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост