Jump to content

проблем с audio drivers за windows xp sp 3

Препоръчан пост

Здравейте

наскоро си преинсталирах widowsa качих си необходимите програми и разбрах че нямам звук.

Свалих си еверест видях каква ми е дънната платка и си свалих realtek ac 97 инсталирах го рестартирах си компа и пак нямам звук.

моля помогнете

благодаря предварително!!!

Сподели другаде

On 4/3/2012 at 1:54 PM, sparcoman написа:

Здравейте

наскоро си преинсталирах widowsa качих си необходимите програми и разбрах че нямам звук.

Свалих си еверест видях каква ми е дънната платка и си свалих realtek ac 97 инсталирах го рестартирах си компа и пак нямам звук.

моля помогнете

благодаря предварително!!!

Кажи модела на дънната платка. Виж дали са инсталирани аудио драйверите.

Сподели другаде

On 4/3/2012 at 3:13 PM, RamzesIII написа:

Кажи модела на дънната платка. Виж дали са инсталирани аудио драйверите.

ECS 651C-M е дънната платка

относно инсталацията на драйверите влизам в control panel-sounds and audio devices и ми изписва no audio device. от control panel-sounds and audio devices натискам hardware и ми излиза името на реалтек ац 97 и други работи

съшто като влезна в add or remove programs и там излиза че с е инсталиран realtek ac 97

Сподели другаде

Че кой е казал, че звуковият чип е на Realtek? Той всъщност е на C-Media. Деинсталирай драйвера на Realtek, рестартирай компютъра и опитай след това с този драйвер.
Сподели другаде

имам един въпрос

може ли дда ми кажеш как разбра че трябва да е на C-Media защото като преинсталирам на приятели компютри изкам да знам как да го правя мерси предварително

Сподели другаде

• 2 weeks later...