sparcoman Публикувано Април 3, 2012 Report Share Публикувано Април 3, 2012 Здравейтенаскоро си преинсталирах widowsa качих си необходимите програми и разбрах че нямам звук.Свалих си еверест видях каква ми е дънната платка и си свалих realtek ac 97 инсталирах го рестартирах си компа и пак нямам звук. моля помогнете благодаря предварително!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Април 3, 2012 Report Share Публикувано Април 3, 2012 Здравейтенаскоро си преинсталирах widowsa качих си необходимите програми и разбрах че нямам звук.Свалих си еверест видях каква ми е дънната платка и си свалих realtek ac 97 инсталирах го рестартирах си компа и пак нямам звук. моля помогнете благодаря предварително!!!Кажи модела на дънната платка. Виж дали са инсталирани аудио драйверите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sparcoman Публикувано Април 3, 2012 Author Report Share Публикувано Април 3, 2012 Кажи модела на дънната платка. Виж дали са инсталирани аудио драйверите. ECS 651C-M е дънната платка относно инсталацията на драйверите влизам в control panel-sounds and audio devices и ми изписва no audio device. от control panel-sounds and audio devices натискам hardware и ми излиза името на реалтек ац 97 и други работи съшто като влезна в add or remove programs и там излиза че с е инсталиран realtek ac 97 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 3, 2012 Report Share Публикувано Април 3, 2012 Че кой е казал, че звуковият чип е на Realtek? Той всъщност е на C-Media. Деинсталирай драйвера на Realtek, рестартирай компютъра и опитай след това с този драйвер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sparcoman Публикувано Април 3, 2012 Author Report Share Публикувано Април 3, 2012 имам един въпросможе ли дда ми кажеш как разбра че трябва да е на C-Media защото като преинсталирам на приятели компютри изкам да знам как да го правя мерси предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 3, 2012 Report Share Публикувано Април 3, 2012 Елементарно: проверих в официалния сайт на производителя - тук. Там си пише точно "C-Media CMI9761A 6-channel audio CODEC". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sparcoman Публикувано Април 15, 2012 Author Report Share Публикувано Април 15, 2012 благодаря става Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост