voffK Публикувано Април 3, 2012 Report Share Публикувано Април 3, 2012 Преди 2 дена ми изписа,че може да съм жертва на нелегален Windows 7.Десктопа ми е черен и долу в дясно пише : Windows 7Компилация 7601Това копие на Windows не е оригинално Попринцип ОС-а върви с лаптопа,който си закупих,незнам защо така става..Ако може да ми предложите начин да си го оправя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Април 3, 2012 Report Share Публикувано Април 3, 2012 Платил ли си за Windows, имаш ли лиценз, оптичен носител, recovery дял или стикер на лаптопа с лиценз за Windows7?Това е много важно като отговор, защото това че е вървял с някаква OS нищо не значи, особено втора ръка лаптопите ги инсталират с каквото и да е, най-обикновено силно нелегален Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
voffK Публикувано Април 3, 2012 Author Report Share Публикувано Април 3, 2012 Не знам нищо за лаптопа..До сега не ми е правил проблеми,а мисля,че нямам стикер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
androns Публикувано Април 3, 2012 Report Share Публикувано Април 3, 2012 По въпроса, ако е закупен със оригинален стикер за ОС система, отдолу на дъното има номер и най-вероятно не е активиран, ако е 2-ра ръка и някой е сложил ОС тук няма да ти се помогне(против правилата е). Вземи погледни дали има.Аз мисля че е с пиратски Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост