NetZombie Публикувано Април 3, 2012 Report Share Публикувано Април 3, 2012 Имам програма, с която мога да извлека аудиото на филма, който е Dolby Digital и да го обработя в MP3.Сега ми трябва програма, с която прекодираното аудио да го добавя към филма, и така филма да е с двуканално аудио - Dolby Digital и MP3.Може ли да ми посочите такава програма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Април 3, 2012 Report Share Публикувано Април 3, 2012 А филма в какъв формат е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
NetZombie Публикувано Април 3, 2012 Author Report Share Публикувано Април 3, 2012 XviD Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 3, 2012 Report Share Публикувано Април 3, 2012 Ако имаш предвид всъщност AVI, то използвай VirtualDubMod. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост