martin89052 Публикувано Април 2, 2012 Report Share Публикувано Април 2, 2012 Windows - Delayed write failed. Windows was unable to save allthe data for the file C:/documents and settings/ Administrator/Application data/ Mozilla/firefox. Ето това ми исписва и ми писка харда и се рестартира машината и това става само когато стартирам world of warcraft играта иначе си работи но щом я пусна започва да писка и се рестартира и после писка продължително и след около 5 минути се оправи и щом пак я пусна същия проблем но ако я не пускам известно време тръгва играта и поиграя 10 минути и пак крашне и се рестартира копма със пискането.По някои път като спре пискането ми искарва ето тази грешка get drive layout create file fail.Моля помогнете как да разреше проблема сякакви чекове почистих го но пак си продължава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Април 2, 2012 Report Share Публикувано Април 2, 2012 Какъв е моделът на дънната платка? Извършвали ли сте някакъв вид промени в настройките на BIOS? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martin89052 Публикувано Април 2, 2012 Author Report Share Публикувано Април 2, 2012 Не по биосите нищо не сам пипал а до дънната платка е AMD atlon Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Април 2, 2012 Report Share Публикувано Април 2, 2012 AMD Athlon e Вашият процесор, а не дънната платка. Изтеглете CPU-Z.Запазете файла на Вашия десктоп.Стартирайте инсталационния файл и инсталирайте програмата.Стартирайте софтуера.В главния прозорец на програмата изберете таб Mainboard.Направете снимка на въпросния прозорец и я прикачете към следващия Ви коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martin89052 Публикувано Април 2, 2012 Author Report Share Публикувано Април 2, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/811/snimkaq.png/ http://imageshack.us...11/snimkaq.png/ Вижда ли се Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Април 2, 2012 Report Share Публикувано Април 2, 2012 Прегледайте листата от инсталирани приложения в Add/Remove Programs раздела на Control Panel и проверете дали има инсталиран VIA Raid Tool. Ако въпросният софтуер е инсталиран на системата, то деинсталирайте го и рестартирайте системата. След това проверете дали проблемът е налице. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martin89052 Публикувано Април 2, 2012 Author Report Share Публикувано Април 2, 2012 Да деинсталирах го рестартира се и писка пак стартира се и сега единиа хард неми го показва но самата игра е на този дял а неми го показва да преценя дали ще има проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Април 2, 2012 Report Share Публикувано Април 2, 2012 Трябваше да споменете, че играта се намира на друг твърд диск. Доста често точно VIA Raid Tool предизвиква подобни проблеми. За да се покаже отново вторият твърд диск изтеглете VIA VT8237 SATA RAID Driver оттук и го инсталирайте. След приключване на инсталационния процес, рестартирайте системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martin89052 Публикувано Април 2, 2012 Author Report Share Публикувано Април 2, 2012 Да инсталирах го ресна се и при зареждането на windowsa пак писнаше и ми излезе тази грешка Soundman.exe-bad image the application or dll C:/windows/system32/hid.dll is not a valid windows image.please check this against you installation diskette стартирах играта и пак същото :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Април 3, 2012 Report Share Публикувано Април 3, 2012 Soundman.exe принадлежи към драйвърите за звуковите карти на Realtek. Ще Ви посъветвам да преинсталирате въпросния драйвър. След това изпълнете следното:Меню Start -> Run -> Въведете cmd.exe -> Натиснете Enter.В нопоявилия се прозорец въведете следния текст: sfc /scannow . Натиснете Enter за да се изпълни командата.Забележка: Не изпускайте интервала, намиращ се между sfc и /scannow. След края на проверката, рестартирайте системата и проверете дали проблемът, споменат в коментар номер 9, е налице. Относно първия проблем - уверете се, че настройките в BIOS не са зададени по начин, който налага използването на по-бързи режими за трансфер на данни (UDMA - Ultra DMA). http://kb.acronis.com/sites/default/files/content/2008/2/dma_bios.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martin89052 Публикувано Април 3, 2012 Author Report Share Публикувано Април 3, 2012 дА извърших първото но в биоса не намирам това Като написках в scf /scannow ми излезна да фкарам диск че нямя dll cache fail Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Април 3, 2012 Report Share Публикувано Април 3, 2012 Относно първия проблем - уверете се, че настройките в BIOS не са зададени по начин, който налага използването на по-бързи режими за трансфер на данни (UDMA - Ultra DMA).Неговото дъно ползва AwardBIOS и специално неговият е леко орязан и май няма настройки за избор на режима на дисковият контролер-DMA или PIO/след справка с менуала/, a и по подразбиране настройките за режим на дисковият контролер/твърдите дискове са зададени на AUTO Eто негова кеширана текстова версия под формата на HTML Link Като написках в scf /scannow ми излезна да фкарам диск че нямя dll cache failAми постави в устройството за оптични дискове(CD-DVD) диск с Windows със същата версия(XP, Vista, 7) и сервизен пакет(ServicePack), като инсталираният на компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martin89052 Публикувано Април 3, 2012 Author Report Share Публикувано Април 3, 2012 От нета немога ли да го свала този фаил че диска него чете надраскан е Продължава проблема да е налице нещо друго да пипам мо биоса което може да го оправи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Април 3, 2012 Report Share Публикувано Април 3, 2012 От нета немога ли да го свала този фаил че диска него чете надраскан е Продължава проблема да е налице нещо друго да пипам мо биоса което може да го оправиНаправи си нов диск. Едно празно CD струва 40стотинки.И не, малко ме съмнява опциите в BIOS да помогнат в случая. Все пак, пусни BIOS Optimized defaults или по-добре FailSafe defaults.Също така, искам да ми опишеш пискането като звук какво представлява. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martin89052 Публикувано Април 3, 2012 Author Report Share Публикувано Април 3, 2012 Еми пискането е от 2та харда като бомба със закъснител нещо като от часовик ли Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост