voffK Публикувано Април 1, 2012 Report Share Публикувано Април 1, 2012 Инсталирах си FVPN,регистрирах се и като се опитах да се логна ми изписа грешка и тя е : Input string was not in a correct format. Пробвах на други 2 компютъра и се получи всичко точно.Използвах програмата 20-30 минути и след това рестартирах и така се получи проблема.На лаптоп съм.Много ще съм ви благодарен,ако ми помогнете! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Април 1, 2012 Report Share Публикувано Април 1, 2012 Какво точно се опитваш да запишеш? Явно има символ, който не се приема от input-а на програмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
voffK Публикувано Април 1, 2012 Author Report Share Публикувано Април 1, 2012 Пробвах същия акаунт върху друг компютър и ме пуска?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
voffK Публикувано Април 2, 2012 Author Report Share Публикувано Април 2, 2012 Почти на 100 процента съм сигурен,че е от Framework-а.Таа,ако може да ми предложите с нещо да премахна абсолютно всички останки от Framework-а и да си инсталирам програмата(тя автоматично ще ми го инсталира (framework)).Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост