Mindstorm Публикувано Март 23, 2012 Report Share Публикувано Март 23, 2012 Моля за съдействие за намирането на липсващия драйвер coprocessor. OC Windows 7 /32 professional /платен/. Gateway LX 6810-01 Благодаря на отзовалите се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Март 23, 2012 Report Share Публикувано Март 23, 2012 Драйвърът на чипсета инсталиран ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Mindstorm Публикувано Март 25, 2012 Author Report Share Публикувано Март 25, 2012 Благодаря за съдействието S.Feradov До вторник,ще изпратят нов диск с качени драйвери. P.S На евентуално задалите въпроса:"Защо не си го изтеглиш от сайта на производителя",ще отговоря: Мога,но съм си платил за всичко. Това е тънката разлика. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Венислав Веселинов Публикувано Март 29, 2012 Report Share Публикувано Март 29, 2012 Здравейте.Имам малък проблем с звука на моя Windows 7 Home Premium такамм .. на иконката за звука има едно X-че И ми пише : " No Audio Output Device is installed. " моля всеки кото знае нещо да ми помогне по някакъв начин благодаря предварително !! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 29, 2012 Report Share Публикувано Март 29, 2012 Инсталирай драйвера за звуковата карта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост