Soniikk Публикувано Март 23, 2012 Report Share Публикувано Март 23, 2012 Моят проблем е малко странен, но определено имам нужда от помощ.. Лаптопа ми е ViewSonic.Естествено има вградена мишка.. Отначало ми беше неудобно с нея, за това си взех нормална с USB. Работеха си и двете без проблем, но аз ползвах само тази с USB. Един ден вградената спря да работи..След време осъзнах, че съм я изключила сама, като без да искам съм натиснала Fn+F3 .. Както и да е.. Включих я, защото тогава ми трябваше... По-късно се прецака другата мишка и макар, че светеше не работеше, там нещо жичките и се бяха..абе както и да е, взех си нова, защото реших, че така няма да има ппроблем. Е да ама, не - работеше. Чисто нова..Ии така до нес адски разочарована си ползвах вградената мишка, но определено ми е по-добре с нормална и реших, че днес ще направя всичко възможно, за да разбера защо е така..и днес открих, че тя (тази с USB-то) само не се движи. Иначе копчетата и работят съвсем добре. Мърдах я на ляво и на дясно, но не искаше.. Изключих вградената, но пак нямаше резултат. Рових се из настройките на мишката, но нищо не ми помогна. За това специално заради този проблем си правя регистрация тук и се надявам да ми помогнете, ако може възможно по скоро.. :) !! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Март 23, 2012 Report Share Публикувано Март 23, 2012 Пробва ли да я включиш в друг USB порт,да видиш там как е положението,ако имаш повече от един естествено. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 24, 2012 Report Share Публикувано Март 24, 2012 Т.е. и на двете отделни мишки им работят бутоните, но курсорът не се движи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Soniikk Публикувано Март 30, 2012 Author Report Share Публикувано Март 30, 2012 miazmatik - пробвах, но положението е същото .. Night_Raven - курсурът не се движи само на мишката с USB. Вградената си е ОК. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 31, 2012 Report Share Публикувано Март 31, 2012 Доста странно. Опитай дали някоя от мишките ще работи нормално под Safe Mode. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Soniikk Публикувано Април 18, 2012 Author Report Share Публикувано Април 18, 2012 Благодаря! .. Разбрах какво е. Специалист ми каза, че всички ''дупки'' (че съм малко зле ориентирана с думите) за USB са разбити.. трудно ми беше да го разбера тоя израз, но когато сложа например мишката - тя свободно се ''движи'' в ''дупката'' и трябва да придържаш USB-то с ръка, за да можеш да си ползваш мишката .. ужасно е така - все пак тя е за удобство, но какво да се прави - мисля, че е станало така, когато падна веднъж . Благодаря ви на тези които се опитаха да ми помогнат! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 18, 2012 Report Share Публикувано Април 18, 2012 когато сложа например мишката - тя свободно се ''движи'' в ''дупката'' и трябва да придържаш USB-то с ръкамисля, че е станало така, когато падна веднъж .Такива подробности се споменават още в началото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост