Jump to content

Мишките на лаптопа ми

Препоръчан пост

Моят проблем е малко странен, но определено имам нужда от помощ.. Лаптопа ми е ViewSonic.

Естествено има вградена мишка.. Отначало ми беше неудобно с нея, за това си взех нормална с USB. Работеха си и двете без проблем, но аз ползвах само тази с USB. Един ден вградената спря да работи..След време осъзнах, че съм я изключила сама, като без да искам съм натиснала Fn+F3 .. Както и да е.. Включих я, защото тогава ми трябваше... По-късно се прецака другата мишка и макар, че светеше не работеше, там нещо жичките и се бяха..абе както и да е, взех си нова, защото реших, че така няма да има ппроблем. Е да ама, не - работеше. Чисто нова..Ии така до нес адски разочарована си ползвах вградената мишка, но определено ми е по-добре с нормална и реших, че днес ще направя всичко възможно, за да разбера защо е така..и днес открих, че тя (тази с USB-то) само не се движи. Иначе копчетата и работят съвсем добре. Мърдах я на ляво и на дясно, но не искаше.. Изключих вградената, но пак нямаше резултат. Рових се из настройките на мишката, но нищо не ми помогна. За това специално заради този проблем си правя регистрация тук и се надявам да ми помогнете, ако може възможно по скоро.. ::)) !!

Сподели другаде

• 3 weeks later...
Благодаря! .. Разбрах какво е. Специалист ми каза, че всички ''дупки'' (че съм малко зле ориентирана с думите) за USB са разбити.. трудно ми беше да го разбера тоя израз, но когато сложа например мишката - тя свободно се ''движи'' в ''дупката'' и трябва да придържаш USB-то с ръка, за да можеш да си ползваш мишката .. ужасно е така - все пак тя е за удобство, но какво да се прави - мисля, че е станало така, когато падна веднъж . Благодаря ви на тези които се опитаха да ми помогнат! :)
Сподели другаде

когато сложа например мишката - тя свободно се ''движи'' в ''дупката'' и трябва да придържаш USB-то с ръка

мисля, че е станало така, когато падна веднъж .

Такива подробности се споменават още в началото.

Сподели другаде