Слави Милчев Публикувано Март 19, 2012 Report Share Публикувано Март 19, 2012 Здравейте, някой може ли да ми препоръча добър софтуер за прогнозиране на покритието на предаватели (става дума за група предаватели работещи в едночестотна мрежа). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Март 19, 2012 Report Share Публикувано Март 19, 2012 Това вероятно ще ти помогне, но въпросът ти е доста общMikrotikBG.net-Проектиране на радио трасе Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 19, 2012 Report Share Публикувано Март 19, 2012 Разгледай Radio Mobile; виж и тук, ако не се справиш с настройките от първия път - иска се малко повече четене.Добавено: изпревариха ме, тъкмо ще добавя и http://www.ubnt.com/airlink/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Слави Милчев Публикувано Март 19, 2012 Author Report Share Публикувано Март 19, 2012 Трябва ми програма на която да отбелязва територията която покрива от няколко антени Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 19, 2012 Report Share Публикувано Март 19, 2012 Radio Mobile го може; кажи все пак за каква честота става въпрос. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Слави Милчев Публикувано Март 19, 2012 Author Report Share Публикувано Март 19, 2012 2100 MHz Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 19, 2012 Report Share Публикувано Март 19, 2012 Значи точно Radio Mobile ти трябва. Разгледай и GRASS GIS, ако държиш да е нещо по-съвременно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Слави Милчев Публикувано Март 19, 2012 Author Report Share Публикувано Март 19, 2012 Radio Mobile нещо не мога да го инсталирам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 19, 2012 Report Share Публикувано Март 19, 2012 При такова "описание" на проблема не мога да помогна.Прочете ли описаието от TechMaster и сайтовете, които посочих по-горе? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост