Amigo Публикувано Март 15, 2012 Report Share Публикувано Март 15, 2012 Tърся някакво Proxy или VPN. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 15, 2012 Report Share Публикувано Март 15, 2012 Може би OpenVPN ще ти свърши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Amigo Публикувано Март 15, 2012 Author Report Share Публикувано Март 15, 2012 Не ми свърши работа,ако може друга. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 15, 2012 Report Share Публикувано Март 15, 2012 Ще кажеш ли каква е всъщност целта на занятието? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Amigo Публикувано Март 15, 2012 Author Report Share Публикувано Март 15, 2012 Искам да се прикрия,защото съм блокиран от един сайт и сървър.Спешно ми трябва ефикасно VPN. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 15, 2012 Report Share Публикувано Март 15, 2012 Мисля, че бъркаш предназначението на VPN. Пробвай с някое webproxy. Има тонове такива сайтове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Amigo Публикувано Март 15, 2012 Author Report Share Публикувано Март 15, 2012 Както написах,трябва ми и за сървър..Там няма как да се скрия с Webproxy. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост