Shocknwave Публикувано Март 12, 2012 Report Share Публикувано Март 12, 2012 Здравейте Компютърът ми почва да прегрява след като пусна повече от 2 програми.Започва да издава странен звук (бръмчене).Тези проблеми ги прави след като го почистих. 80 % съм сигурен че съм разместил някоя част но си нямам на идея кое може да е. Отварял съм го повече от 20 пъти и няма ефект. Toва е при нормално състояние.http://imageshack.us/photo/my-images/833/gradusi.png/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Март 12, 2012 Report Share Публикувано Март 12, 2012 Температурите определено са високи за система, която не е под натоварване. Причинителят на звукът, който чувате, най-вероятно е някой от вентилаторите, необходими за охлаждането на системата. Успоредно с повишаването на температурата се покачват и стойностите на оборотите с цел засилване на въздушния поток. Сигурни ли сте, че всички елементи от охлаждането работят нормално и нищо не възпрепятства работата им (дефект, неправилна инсталация, повреда)?Уверете се, че няма проблеми с извеждането на загретия въздух извън кутията на Вашата система. Уверете се, че вентилаторите са разположени правилно. Неправилното позициониране на охлаждащите елементи може да доведе до проблеми с "микроклимата" в кутията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост