Jump to content

Проблем с торент тракер

Препоръчан пост

Привет,

преди няколко дена, влязох както обикновено в Rustorka.com и докато се ровех из тракера облика му се измени/години наред си бе всичко нормално/-стана ей така

post-4456-0-90126400-1331198383_thumb.png

post-4456-0-92688300-1331198396_thumb.png

а, би трябвало да изглежда подобно на този

post-4456-0-66339200-1331198408_thumb.png

Преинсталирах Мозилата и се оправи до две кликвания,после пак същото.Пиша тук, защото там не можах да напиша нищо-постоянно ме връща на първа страница.Направо голяма цапаница.

Знае ли някой как да се оправи?

С уиндоус 7 ултимейт съм.

Сподели другаде

Сутринта си преинсталирах браузера и изтрих абсолютно всичко/безц да запазвам нищо/,после като инсталирах пак Мозилата и като влезнах в трекера се зарадвах че се е оправил -но уви,.влязох си с паролата кликнах два пъти и пак същото.
Сподели другаде

С друг браузър как е?

Знаеш ли че изобщо не ми дойде акъла да пробвам-та с Explorer-а за сега се държи нормално/ще видиме по-късно/. Полазиха ме съмнения че може да е от някоя добавка на Мозилата.Ще пробвам и ще пиша.

Сподели другаде

Та така.Оказа се че проблема е в добавката AdBlock Plus на Мозила.Премахнах на око някои филтри и трекера си възвърна предишният облик /но пък останаха някои реклами :matchesfart: /.За сега няма да пипам повече.

Megatone, мерси за подсказката. :bravo: ....и на Лудия но Съваршен също за включването :introduce:

Сподели другаде

Ето защо първо се чете за какво е дадена добавка и чак след това се инсталира...

Ти пък се изказа-тази добавка я ползвам от няколко години,Русторката/и други руски сайтове/ също.До сега никакви ядове.Явно са си направили трекера/сайта/ да не се ползва с такива блокери/поне четох за такива ми ти неща и мисля че тука беше/та нали им капят штотинки от рекламите :)

Сподели другаде