Jump to content

загуба на звук след прейнсталация

papa_bear

Препоръчан пост

здравейте,това е сигурно 1000000 път който четете такъв въпрос,но вече незная какво да опитам.прейнсталирах компа и след това изчезна звука.от XP към WIN 7 и то втори път пробвам и нестава.с XP всичко е наред,но кача ли WIN 7-bed direct sound driver или нещо от сорта се появява като искам да пусна муз. файл.в device manager всичко е наред не липсват драйвери.

зная всичко пусках рапорти от еверест и айда.зная звуковата карта,зная дъното имам диск с драйвери.прочетох 1000 теми и нищо,операционнта система не отчита проблеми,а звук няма

това е компа,инфото за OS е стара вижте дъното и звуковата карта,но мисля че проблема не е в драйверите.преди време пуснах подобна тема получих отговори но тогава незнаех въпросите и не успях да направя нищо и върнах старото XP сега направих същото но искам пак да пробвам с WIN 7.

благодаря предварително на хората който ще опитат да помогнат

P.S

инсталирах много драйвери без успех и сега се надявам на отговори който не са свързани с това

RAPORT OT XP.txt

КОМПА ОТ AIDA.txt

Сподели другаде

значи и аз имах такъв проблем с моя комп http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALiveSATA2-GLAN това е модела на компа ми и аз като теб реших да мина от хр на 7. Като преинсталирах се оказах без звук търсих драйвъри питах в 3 форума различни съвети различни драйвъри и нищо накрая смених биоса и картата тръгна виж и ти дали проблема не ти е биоса но внимавай ако нямаш много опит по добре не бърникай по биос
Сподели другаде

ми това за биоса е идея,но кажи нещо по-точно всмисъл какво точно се сменя целият биос или част,тук съм малко бос.

също това е важно а забравих да го спомина когато го купих си имаше win 7 някаква треал версия за 30 дни и тогава нямаше проблеми

Сподели другаде

Ми значи биоса при мен се смени за около 20 секунди,и през това време бях спрял всички програми за които се сетих. После компа се рестартира и намери звуковата карта ако искаш първо провери с Driver Genius Professional v11.0.0.1112. Тази програма ме е спасявала много пъти ако искаш дай някакви координати да ти я пратя пък ега тя намери подходящия драйвър, виж също така да не е изключена от биос аз съм попадал на случай с юсб изключено от биос и не работи.

Щом не си сменявал биос по добре недей пипа там щото може да останеш без компютър.зависи от биоса има някои се сменят под дос и трябва да знаеш какво правиш че стане ли гаф трябва да сменяш чипа и е сложно

погледни на лични

Сподели другаде