zyzlki Публикувано Март 5, 2012 Report Share Публикувано Март 5, 2012 Проблема ми е следното, когато искам да правя снимка на някаква игра с натискане ''PrtSc SysRq'' влизам в ''paint'' и натискам ''Ctrl+V'' и ми излиза черен екран. Как мога да оправя това моля някой да ми помогне.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 5, 2012 Report Share Публикувано Март 5, 2012 По всяка вероятност няма да се получи с Prt Scr, защото играта използва overlay. Въпросната игра няма ли опция за запазване на снимки? Повечето имат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zyzlki Публикувано Март 6, 2012 Author Report Share Публикувано Март 6, 2012 По принцип има става въпрос за ''Counter-Strike'' на конзолата трябва да пишеш ''bind ''key'' snapshot'' обаче не мога да снимама така когато пиша на конзолата ''amx_showip'' ip list.. на един прятел става с Prt Scr.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост