nono Публикувано Март 1, 2012 Report Share Публикувано Март 1, 2012 Здравейте!Лаптопа ми е с WIndows 7 64 bit и гугъл хром едва едвам зарежда,та мисълта ми е възможно ли е да съм сложил 32 битова версия и това да е проблема ?Лаптопа е с icore 5 processor 6 гб Рам!Понеже с ИЕ върви перфектно ,а гугъл хром почти незарежда? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Март 1, 2012 Report Share Публикувано Март 1, 2012 How to Run Google Chrome on Windows 7 64 bit Version Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Март 9, 2012 Report Share Публикувано Март 9, 2012 Аз искам да споделя моя проблем.Инсталирал съм си браузъра, всичко работи перфектно... до вечерта, когато минат проверките ASC (Advanced System Care) и Registry Mechanic. След това като опитам да стартирам хром-а ми дава, че шорт кът-а (линка) е невалиден и не го отваря, а реално си го има инсталиран. Същото се получава и при хром+ Windows 7 Ultimate x86; CPU AMD Athlon II x3 450; RAM 2GB Предварително Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 9, 2012 Report Share Публикувано Март 9, 2012 Значи всичко е било наред, докато не е бил почистен системният регистър? Не ти ли дойде на ум, че проблемът е точно във въпросните програми за почистване? Колко пъти да казвам, че този тип програми са напълно излишни? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Март 10, 2012 Report Share Публикувано Март 10, 2012 Не, не е там проблема. Тях отдавна си ги ползвам и всичко си беше ок. Това започна преди 2-3 дена след поредните Windows ъпдейти и след като се опитах да си подкарам играта Dragon Age. Тя си ми работеше нормално, но когато пробвах да я пусна ми изпищя на умряло, че няма PhysX, а аз не ползвам NVIDIA. Явно нещо е станало и след като се опитах да ги сложа или още преди това, защото преди работеше. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 10, 2012 Report Share Публикувано Март 10, 2012 Ако дадена игра изисква PhysX библиотеките, значи ги изисква. Видео картата не е от значение. Опитай да деинсталираш пакета с библиотеките и да го инсталираш отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Март 10, 2012 Report Share Публикувано Март 10, 2012 Направих го, след което ми поиска nvcuda.dll сложих му го и накрая ми изплю, че диска с играта го нямало..., но общо-взето след тези слагания и вадения ми се скапа хрома. Сега поглеждайки в Program Files не виждам инсталацията на хром-а там, а само в App. Data. Да пробвам ли по-стар system restore? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 11, 2012 Report Share Публикувано Март 11, 2012 Не виждам причина от инсталиране на PhysX System Software и други подобни допълнения да се скапе Google Chrome. Струва ми се странно. Иначе въпросният браузър се инсталира в AppData, не в Program Files, така че е нормално да не виждаш папката му. Ако искаш, пробвай System Restore, но нямам идея дали ще помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост