Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте!Лаптопа ми е с WIndows 7 64 bit и гугъл хром едва едвам зарежда,та мисълта ми е възможно ли е да съм сложил 32 битова версия и това да е проблема ?Лаптопа е с icore 5 processor 6 гб Рам!Понеже с ИЕ върви перфектно ,а гугъл хром почти незарежда?
Сподели другаде

• 2 weeks later...

Аз искам да споделя моя проблем.

Инсталирал съм си браузъра, всичко работи перфектно... до вечерта, когато минат проверките ASC (Advanced System Care) и Registry Mechanic. След това като опитам да стартирам хром-а ми дава, че шорт кът-а (линка) е невалиден и не го отваря, а реално си го има инсталиран. Същото се получава и при хром+

Windows 7 Ultimate x86; CPU AMD Athlon II x3 450; RAM 2GB

Предварително Благодаря

Сподели другаде

Значи всичко е било наред, докато не е бил почистен системният регистър? Не ти ли дойде на ум, че проблемът е точно във въпросните програми за почистване? Колко пъти да казвам, че този тип програми са напълно излишни?
Сподели другаде

Не, не е там проблема. Тях отдавна си ги ползвам и всичко си беше ок. Това започна преди 2-3 дена след поредните Windows ъпдейти и след като се опитах да си подкарам играта Dragon Age. Тя си ми работеше нормално, но когато пробвах да я пусна ми изпищя на умряло, че няма PhysX, а аз не ползвам NVIDIA. Явно нещо е станало и след като се опитах да ги сложа или още преди това, защото преди работеше.
Сподели другаде

Ако дадена игра изисква PhysX библиотеките, значи ги изисква. Видео картата не е от значение. Опитай да деинсталираш пакета с библиотеките и да го инсталираш отново.
Сподели другаде

Направих го, след което ми поиска nvcuda.dll сложих му го и накрая ми изплю, че диска с играта го нямало..., но общо-взето след тези слагания и вадения ми се скапа хрома. Сега поглеждайки в Program Files не виждам инсталацията на хром-а там, а само в App. Data. Да пробвам ли по-стар system restore?
Сподели другаде

Не виждам причина от инсталиране на PhysX System Software и други подобни допълнения да се скапе Google Chrome. Струва ми се странно. Иначе въпросният браузър се инсталира в AppData, не в Program Files, така че е нормално да не виждаш папката му. Ако искаш, пробвай System Restore, но нямам идея дали ще помогне.
Сподели другаде