Alptraum Публикувано Юли 13, 2006 Report Share Публикувано Юли 13, 2006 Здравейте! Искам да си инсталирам сайт написан на PHP на localhost с MySQL база данни, но не знам как става. Ще ми обясните ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юли 14, 2006 Report Share Публикувано Юли 14, 2006 Здравей, аз използвах WAMP и стана доста лесно. Можеш да изтеглиш последната версия от тук. Инсталирането протича доста лесно, като само натискаш няколко бутона и след това стартираш процесите на WAMP-а. После вече си работиш като с нормален отдалечен сървър, само че той ти е на компютъра в папка, зададена от теб. Ако имаш нужда от повече помощ - пиши, за да дам по-подробни разяснения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WarezRu Публикувано Юли 14, 2006 Report Share Публикувано Юли 14, 2006 Здравейте! Искам да си инсталирам сайт написан на PHP на localhost с MySQL база данни, но не знам как става. Ще ми обясните ли? Препоръчвам ти да използваш Xampp максимално олеснен за начинаещи потребители ;-) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
CoMMeRCiAl Публикувано Юли 14, 2006 Report Share Публикувано Юли 14, 2006 Препоръчвам ти да използваш Xampp максимално олеснен за начинаещи потребители ;-) Напълно те подкрепям Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alptraum Публикувано Юли 26, 2006 Author Report Share Публикувано Юли 26, 2006 Инсталирах WAMP. Не мога да се оправя с MySQL database. Как се създават? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bat-stan Публикувано Юли 27, 2006 Report Share Публикувано Юли 27, 2006 ТУК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alptraum Публикувано Юли 27, 2006 Author Report Share Публикувано Юли 27, 2006 Мерси за помощта! Оправих се! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост