Добри Публикувано Ноември 18, 2012 Report Share Публикувано Ноември 18, 2012 Ми огато конвертирам и когато гледам клипове в youtube процесора варира постоянно от 25-60% Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 18, 2012 Report Share Публикувано Ноември 18, 2012 И какъв точно е процесорът всъщност? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Добри Публикувано Ноември 18, 2012 Report Share Публикувано Ноември 18, 2012 http://prikachi.com/images/538/5508538X.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 18, 2012 Report Share Публикувано Ноември 18, 2012 Ами, процесорът не е от най-мощните, така че е общо взето нормално да се товари по време на конвертиране или гледане на flash клипчета, защото и двете дейности са в общи линии ресурсоемки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Добри Публикувано Ноември 18, 2012 Report Share Публикувано Ноември 18, 2012 Да, но с XP-то нямах такива проблеми ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 18, 2012 Report Share Публикувано Ноември 18, 2012 Сигурен ли си? Да не би тогава да си използвал по-различни приложения като цяло? Да си гледал клипчета с по-ниска разделителна способност?Кой процес всъщност консумира процесорното време? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Добри Публикувано Ноември 18, 2012 Report Share Публикувано Ноември 18, 2012 Ми де да знам. Когато се ровя из нета, в момента на зареждане на клипче и изобщо когато мисли. Когато е в покой е нормално. все пак си мсиля, че не е нормално процесора да излита до небесата после по средата накрая долу и после пак в същата последователност и тва постоянно. Ето снимка която ще направя докато пиша. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 18, 2012 Report Share Публикувано Ноември 18, 2012 За следене на заеманите ресурси ти препоръчвам да използваш Process Explorer. Там можеш по-лесно да следиш кой процес натоварва системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост