B-boy/StyLe/ Публикувано Март 4, 2012 Report Share Публикувано Март 4, 2012 Чесно казано и аз незнам как го оправих. След като сканирах с Kaspersky TDSKiller, който по-горе вашия колега ми сподели, за което съм му много благодарен, адмирации! Всичко си дойде на мястото. Още един път благодаря, че ми отделихте време. Всичко най-добро Няма логика...ако сте копирали правилния лог файл...то... 1. той е леко странен (защото не се изписва пълния път до драйвърите)2. няма намерени обекти в резултатите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antonyo Публикувано Август 25, 2012 Report Share Публикувано Август 25, 2012 Здравейте,аз имам същия праблем - процесора е почти винаги на 100% без да правя почти нищо на компа той си е на мах. Направих сканирането описано по-горе и ето резултата - в прикачения файл. Благодарско предварително за времето, което ще отделите.TDSSKiller.2.8.8.0_25.08.2012_09.22.35_log.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 26, 2012 Report Share Публикувано Август 26, 2012 Това, че от друг потребител е изискан дневник от TDSSKiller, не значи, че и в твоя случай е нужен. Така и не си описал точно кой процес натоварва процесора и в какви ситуации. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mavro Публикувано Август 28, 2012 Report Share Публикувано Август 28, 2012 Здравейте и от мен!И при мен процесора ни в клин ни в ръкав се натоварва на мах и седи така по 15-20 мин. Дори има моменти през това време,докато е на 100% да не мога да извърша никакво действие. Нито чрез мишката( курсора седи замръзнал на едно място ),нито чрез клавишна комбинация. И в някой момент се оправя сам. Когато е на мах винаги този процес се държи между 60 до 90% Ето информация за компютъра Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 28, 2012 Report Share Публикувано Август 28, 2012 Кликни два пъти върху процеса и иди на подпрозорец Threads и виж точно кой модул натоварва системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mavro Публикувано Август 29, 2012 Report Share Публикувано Август 29, 2012 Ето шот от който нищо не разбирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 29, 2012 Report Share Публикувано Август 29, 2012 Изглежда Base Filtering Engine е отговорна за високото потребление на процесорно време. Това е на практика вградената защитна стена на Windows. Имаш ли някакви проблеми с нея? Виж настройките й в контролния панел. Всичко наред ли е? Можеш ли да я включваш и изключваш нормално от там? Имаш ли допълнително инсталирана защитна стена?Драйверът за мрежовата карта актуален ли е? Сканирано ли е за зловреден код и ако да, с какви програми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mavro Публикувано Август 29, 2012 Report Share Публикувано Август 29, 2012 Ето ми настройките на Защитната стена на Windows Нямам инсталирана друга защитна стена.Сканирам всяка седмица с Malwarebytes Anti-Malware и SUPERAntiSpyware.Нищо сериозно не са откривали.А колкото до драйвера на мрежовата карта се доверявам на Windows Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Август 30, 2012 Report Share Публикувано Август 30, 2012 Можеш да се опиташ да резетнеш правилата на стената: http://windows.microsoft.com/bg-BG/windows7/Restore-Windows-Firewall-settings Или да стартираш този файл за проверка на евентуални проблеми с правата на услугите: http://support.microsoft.com/mats/windows_firewall_diagnostic/bg Ако не помогне: Моля изтеглете Farbar Service Scanner и я стартирайте.Сложете всички отметки.Натиснете бутона "Scan".Ще се създаде лог файл с името (FSS.txt) в папката откъдето стартирате инструмента.Копирайте съдържанието на лог файла в следващия си пост. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mavro Публикувано Август 30, 2012 Report Share Публикувано Август 30, 2012 Здравей B-boy/StyLe/!Резетнах стената на Windows и мисля,че има ефект. Дано да е постоянен.За всеки случай(мое хрумване) стартирах и Farbar Service ScannerЕто логфайлаFSS.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Август 30, 2012 Report Share Публикувано Август 30, 2012 FSS лога е ок.Наблюдавай как е положението и пиши след време за да ни информираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Добри Публикувано Ноември 17, 2012 Report Share Публикувано Ноември 17, 2012 Здравейте! От няколко дни съм с WIN7 ultimate, но процесора ми хвърчи в небесата. Не мога да си го обясня. Искам да подчертая, че съм като индианец точно както си пише по книгите така че ако ще ме карате да правя разни работи ми го обяснете като за индианец. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 17, 2012 Report Share Публикувано Ноември 17, 2012 Изтегли и стартирай Process Explorer, стартирай го, максимизирай го на цял екран, за да се виждат всички процеси, след което направи снимка на прозореца и я публикувай тук. Ако не знаеш как се правят снимки и как се публикуват, погледни тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Добри Публикувано Ноември 18, 2012 Report Share Публикувано Ноември 18, 2012 Ето, направих каквото ми каза. Дано снимката да свърши работа... http://prikachi.com/images/82/5508082I.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 18, 2012 Report Share Публикувано Ноември 18, 2012 В момента системата не изглежда натоварена. Дай снимка, когато е, за да видим кой процес консумира процесорно време. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост