jelio_jelev Публикувано Февруари 29, 2012 Report Share Публикувано Февруари 29, 2012 Кой от двата модела кабели изпозваш? Предполагам първия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darkdrawah Публикувано Февруари 29, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 29, 2012 Използвам този който има червен и бял цвят (2-рия) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jelio_jelev Публикувано Февруари 29, 2012 Report Share Публикувано Февруари 29, 2012 А ще може ли малко по-добра снимка на мястото където ги включваш на системата, че на тази дето си я дал нещо не мога да се ориентирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Февруари 29, 2012 Report Share Публикувано Февруари 29, 2012 Колко поста ще трябва да бъдат изписани, преди да получим точният модел на уредбата и евентуални качествени снимки?Слушалките включени в лаптопа дават силен звук или слушалките, включени в уредбата, която е включена към лаптопа?Ако е първото, можеш ли да пробваш уредбата, като я ключиш към друг източник на звук?Възможно ли е да подмениш кабела, защото ако е повреден или неправилно направен и респективно да има късо съеднинение.Звука на уредбата, когато не е подключена към нищо е нормален, нали? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
evina Публикувано Април 4, 2012 Report Share Публикувано Април 4, 2012 Здравейте имам проблем с уредбата ми когато я увеличия и се изключва изписва ми protect и сама се изключва ето тази е моята уредба,моля жи помогнете благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Април 4, 2012 Report Share Публикувано Април 4, 2012 Ами явно се включва някаква защита. Кажи кога изписва "Protect" - когато е усилена докрай или преди средата на скалата? Винаги ли изписва това, в смисъл и когато е пусната музика от CD/DVD или радио или само при определен тип източник на сигнала? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Вання Публикувано Април 4, 2012 Report Share Публикувано Април 4, 2012 (Редактиран) Здравейте имам проблем с уредбата ми когато я увеличия и се изключва изписва ми protect и сама се изключва ето тази е моята уредба,моля жи помогнете благодаря предварително По всяка вероятност крайното стъпало на уредбата ти създава проблема и се включва защитата. as9993, е писал преди мен Редактиран Април 4, 2012 от Вання Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост