Night_Raven Публикувано Февруари 29, 2012 Report Share Публикувано Февруари 29, 2012 Тогава не влизай в Recovery Console, а продължи (т.е. натисни Enter) и на един от следващите екрани избери поправка на инсталацията на Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
delata Публикувано Февруари 29, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 29, 2012 Тогава не влизай в Recovery Console, а продължи (т.е. натисни Enter) и на един от следващите екрани избери поправка на инсталацията на Windows.Готово оправих го накраяа се едосах и форматирах всичко продвах за инстал а то взе че стана.Само че сега страна друго нещо като искам да изключа компа нали цакам на старт и изключване а то ми зарежда и ми пише че неможе да го изклучи.Защо става така? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
asatra Публикувано Март 1, 2012 Report Share Публикувано Март 1, 2012 здравейте и честита ви баба марта!И аз имам подобен проблем вчера трих едни програми от компютъра и явно съм изтрила нещо важно,сега нямам звук и компютъра немойе да се изгаси. какво да правя помагайте моля!!!!пп. след това се опитах да инсталирам различни драйвери за звук и нищо не става.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 1, 2012 Report Share Публикувано Март 1, 2012 А ще кажеш ли каква точно е операционната система, каква точно е звуковата карта и какво точно се случва при опит за изгасяне на системата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
delata Публикувано Март 2, 2012 Author Report Share Публикувано Март 2, 2012 "it is now safe to turn off your computer xp" на мен ми изписва това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Март 2, 2012 Report Share Публикувано Март 2, 2012 http://support.microsoft.com/kb/810903 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
delata Публикувано Март 3, 2012 Author Report Share Публикувано Март 3, 2012 http://support.microsoft.com/kb/810903 това не ми свърши работа продвах всичко ни не стана. Ако преинстална уиндоус ще стане ли нещо?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
delata Публикувано Март 3, 2012 Author Report Share Публикувано Март 3, 2012 търсих из форумите дават и други работи продвах всичко но не става и не става помогнете моля.A като отида във "power options>APM" и като дам отметка на "Advanced power management" ,като го изгася ми показва "Windows is shutting down..." но пак не се исгася Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
delata Публикувано Март 5, 2012 Author Report Share Публикувано Март 5, 2012 Имате ли идеи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 5, 2012 Report Share Публикувано Март 5, 2012 Стартирай системата в Safe Mode и опитай оттам да я изключиш. Кажи дали се изключва нормално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
delata Публикувано Март 10, 2012 Author Report Share Публикувано Март 10, 2012 Не неможе показва ми "it is now safe to turn off your computer xp". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
delata Публикувано Март 19, 2012 Author Report Share Публикувано Март 19, 2012 ще получа ли отговор Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 20, 2012 Report Share Публикувано Март 20, 2012 Опитай да заредиш настройките по подразбиране в BIOS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
delata Публикувано Март 24, 2012 Author Report Share Публикувано Март 24, 2012 Ако ги заредя компа неможе да зареди windows или ще се рестартира или ще забие. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 24, 2012 Report Share Публикувано Март 24, 2012 Добре, а при какви настройки в BIOS не забива? Какво променяш, за да не забива? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост