Iohan Публикувано Февруари 24, 2012 Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 Здравейте, В момента съм с windows 7 ultimate x64 и искам да инталирам xp sp2 x64, слагам диска и малко след като стартирам инталацията ми дава ето тази грешка;http://prikachi.com/images/457/4443457w.jpg Ето ми буут настройките на биоса;http://prikachi.com/images/465/4443465L.jpgВируси нямам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Февруари 24, 2012 Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 Ами просто пробвай, това което те съветва а то е: Пишеш във / изпълни / cmd. Избираш ОК. Във черият прозорец пишеш "CHKDSK /F" без кавичките. Между CHKDSK и наклонената черта има един интервал пауза. Рестартираш и чакаш да приключи проверката. Има голяма вероятност да ти се е повредил твърдият диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Февруари 24, 2012 Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 Това лаптоп HP ли е? Преди месец-два трябваше да преинсталирам един лаптоп HP. Изкарваше ми същата грешка, точно при инсталирането на XP x32. След 4-5 опита и консултация по телефона с професионалист, в крайна сметка се отказах и инсталирах Windows 7 x32. Просто не можах да разбера какво поражда проблема. Така, че и на мен ще ми е интересно да разбера защо се получава така. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 24, 2012 Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 А в самата инсталация има ли вградени SATA drivers? Опитайте да смените SАТА Emulation Mode, посредством настройките в BIOS, като вместо стойност ACHI зададете IDE. Рестартирайте системата и проверете дали проблемът е налице. Ще Ви посъветвам да инсталирате Windows XP SP3, а не Windows XP SP2, както сте споменали в един от предходните Ви коментари. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Iohan Публикувано Февруари 24, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 Kiro, шанса харда да ми е повреден е нулев, аз го сканирам често, а след като стартирах командата и ми дава- You have to invoke this utility running in elevated mode Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Февруари 24, 2012 Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 Не знам как точно го сканираш, тъй като не си споделил. Възможно е да не е правилният начин. Нали разбираш , няма как да се разбере.Няма причина във синият екран да ти предлага сканиране на твърдия диск. Ако искаш мога да потърся тук във сайта има много добра тема за сканиране на диска , от Мазарин. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chicoicho Публикувано Февруари 24, 2012 Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 Инсталацията иска сата драйвери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Iohan Публикувано Февруари 24, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 Инталирах го благодарение на s.feradov , като зададох на IDE.Сега остава да намеря само драйвър за втората ми видео карта, която е ати, но май няма за нея,, Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Февруари 25, 2012 Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 Сега остава да намеря само драйвър за втората ми видео карта, която е ати, но май няма за нея,,Можеше да напишеш точният модел на картата.Някой от нас може и да намери нещо. Даже по добре щеше да дадеш / PCI\VEN / Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Iohan Публикувано Февруари 25, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 Няма смисъл имах голям мерак да бъда с хп, инталирах мсдн сп2 х64,но не ми върви на лаптопа, постоянно забива, 10 секунди върви перфектно , и после където и да цъкна забива и блокира напълно лаптопа, сега даже пиша от на съквартиранта лаптопа, няма файда..мерси за помоща Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост