Николета Аргилашка Публикувано Февруари 24, 2012 Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 1). Имам USB кабел, телефон Нокиа, сравнително стар модел, но все пак с камера и проблемът ми е, че не мога да си качвам снимките, в мен'то с настройките на телефона като единствен начин на свързване е упоменат Bluetooth-a, не знам какво да правя-Моля за помощ, приемам предложенията ви!2).С лаптоп съм, къде мога да намеря настройки за цветове и формат?3). Имам проблем с Ю-торента, всико е инсталирани както трябва,н но като тръгна да свалям ми се отваря Adobe Reader-а и ми изписва някакви глупости и в крайна сметка не ога да свалям торенти-ПОМОЩ!!! Благодаря ви предварително! Всяка помощ ще е добре дошла за мен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Февруари 24, 2012 Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 Относно вторият въпрос: В случай, че си с Windows 7 - натисни десен бутон върху десктопа, а после цъкни на Personalize. Надявам се, това си имала предвид под "цветове и формат". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Февруари 24, 2012 Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 1). При свързването на телефона в компютъра би трябвало да те пита какво точно искаш да правиш. Ако ми кажеш точно какъв е модела на телефона, ще ти обясня по-подробно!Втори вариант - можеш да си закупиш Bluetooth за компютъра и така да прехвърляш снимки, музика и т.н. 3). Като сваляш торенти избери да отваряш торента с торент клиент, а не ПДФ рийдър Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Николета Аргилашка Публикувано Февруари 24, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 1). Точно това е проблема-не дава връзка, то ако ме питаше какво искам щях да викам "Ура-а-а!!!" Имам инсталиран Nokia PC Suite, всико е ок-уж, на моя компютър(другия, вкъщи) съм имала проблеми със самия ЮСБ порт, но не и с връзката, а сега порта е супер, но не става, а м/у ако това има значение телефона е различен, но мислих, че е на еин и същ принцип... А Блутуута се прецака, явно ще трябва да се купува нов, няма да даде връзка този кабел... 2). Ами не съм с Уйндоус 7, а с ХР...и имам предвид...ох, не мога да обясня...на монитора на настолния компютър имам малки копченца на самия манитор, с които настройвам картината-контраста светлината формата(не знам дали се изказвам напълно правилно като казвам формат, примерно 16:еди колко си и тн.) а тук на този лаптоп имам едни издължени образи, едни неестествени цветове.... 3).Относно торентите как да избера да отварям торента с торент клиент, а не ПДФ рийдър? Извинявайте, може би въпросът ми е глупав, но не разбирам къде ми е грешката...някаква настройка някъде може би??? Не за пръв път се докосвам до торенти, но за пръв път имам такъв проблем!Благодаря ви! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 24, 2012 Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 Относно първия проблем: какво точно се случва при свързване на телефона чрез кабела? Обясни малко по-подробно.Относно втория проблем: имаш предвид съотношение, 4:3/16:9? И сигурна ли си за цветовете? Само във филми ли са или навсякъде? Всички ли драйвери са инсталирани?Относно третия проблем: какъв всъщност е торент клиентът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Николета Аргилашка Публикувано Февруари 25, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 1). Относно телефона-отказах се, ще се купува нов Блутуут и тогава пак ще става...явно с кабела няма да даде връзка...2). Да точно тези съотношения имам предвид... И да-цветовете са...ужас...Мога да преценя добре, защото на монитора ми на настолния компютър цветовете са супер ясни, а тук...примерно ярко лилавото(наистина ярко лилаво) тук изглежда едно сиво-синкаво светло лилавеещо, определено не трябва да е такова. Червеното е относително добро, но пък зеленото- не знам как и защо се получава така... А относно драйварите-не знам, ако приемем, че нещо с тях не е наред, какво да правя? А относно издължените образи-вертикално се издължават, това мисля, че е точно от тези съотношения, за които споменах, снощи се рових в контрол панела, но не намирам нищо такова...3). Ю-торент-а използвам, него инсталирах, защото него ползвам и на настолния копютър у другото "у нас", харесвам тази програмка, свикнала съм с нея и за пръв път имам проблем... търсих и някакви настройки, свързан с ю-торент-а и Adobe Reader-а...3). Като сваляш торенти избери да отваряш торента с торент клиент, а не ПДФ рийдър - точно това търсих, но нямам идея от къде мога да го направя, не знам защо ми отваря този Рийдър и ми дава разни ПДФ файлово, да се отварят, да ги правя, или нещо такова, това ми е изключително мътно...Не бих казала, че разбирам, но пък и несъм малоумна, но не мога да се справя... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Февруари 25, 2012 Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 Относно проблемът ти с торентаПри отварянето на връзката за сваляне на торента би трябвало да ти отваря такъв прозорец: ако не е зададен клиентът то отвори "Other" и го избери от менюто Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 25, 2012 Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 Относно дисплея, ако драйверът за видео картата е инсталиран, то е възможно проблемът да е хардуерен. За какъв точно лаптоп става въпрос?Относно торент файловете, алтернатива на горния вариант е да влезеш в настройките на uTorrent и да го асоциираш с файловете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogulef Публикувано Февруари 25, 2012 Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 В Nokia PC Suite има настройки за свързване.Кабел USB или блутут.Може да отметнеш и двете като начин на свързване.За блутута виж дали е пуснат от services.Ako е включен,първо трябва да открие Нокията и да ги здвоиш.В телефона има ли настройки за свързване с кабел?Ако има дай свързване с Nokia PC Suite. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост