rvolver Публикувано Февруари 24, 2012 Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 Здравейте, ами значи компютъра ми бави, може ли да ми кажете защо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 24, 2012 Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 Сигурно е заради някакъв проблем с нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rvolver Публикувано Февруари 24, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 Сигурно е заради някакъв проблем с нещо.И аз мисля така, значи доста време го мъчих и четох тук там по форумите и мисля че е от някакъв драйвер. Опитах се да го преинстална но не може, показва ми син екран и ми пише нещо за да проверя програмите и драйверите които сам инсталнал наскоро, изтрих всички програми и започнах да проверявам драйверите следвайки инструкциите от тук http://forums.softvi...__1#entry110052 опитах със " Driver Sweeper " и " Driver Cleaner Pro " но не намират драйверите които търся. П.П. Също така имам проблем със Д :, защото съм си разделил твърдият диск на 2 Ц : и Д : , като влезна във Д : и като започна да правя нещо ми рестартира и ми показва пак син екран, също така във Д : има една папка " c665eb3e2a3de3475d238d8dbcadf3 " и вътре има само " eula.rtf " файлове, и немога да я изтрия незнам защо... Ще можете ли да им помогнете? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Февруари 24, 2012 Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 Здравейте, ами значи компютъра ми бави, може ли да ми кажете защо? Няма никакви подробности, предполагам че е заради земетресението във япония. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 25, 2012 Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 Без абослютно никаква информация за проблема, софтуера и хардуера няма как да се помогне. Ако искаш помощ, ще трябва да опишеш ситуацията подробно и ясно и да дадеш поне основна информация за софтуера и хардуера на компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост