georgikaralov Публикувано Февруари 23, 2012 Report Share Публикувано Февруари 23, 2012 Здравейте ! Имам следния въпрос , в момента съм с Windows XP и искам да се прехвърля на Windows 7 ,трябва ли да преинсталирам Windows XP или директно да почвам с инсталицията на Windows 7? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bozko Публикувано Февруари 23, 2012 Report Share Публикувано Февруари 23, 2012 Махаш си всичко важно от C-то, вкарваш диска с Win 7 в CD-то, рестартираш компютъра (трябва да буутва от CD), като започне инсталационния процес на седмицата избираш формат на хард драйв С и си готов. Новия Уиндоус се инсталира на чисто, после инсталираш драйвери и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgikaralov Публикувано Февруари 23, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 23, 2012 Само да не ми направи проблем , че като си преинсталнах веднъж сам XP и след това нямах интернет , рових се из нета и видях , че като го правя тоя процес трябва да си извадя кабела , ем ще ме защити от вируси ем след това би трябвало да тръгне веднага ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 23, 2012 Report Share Публикувано Февруари 23, 2012 Ръководство за инсталация на Windows 7 има тук.Изваждането на мрежовия кабел не е задължително, но е силно препоръчително. ем ще ме защити от вирусиОбщо взето да. ем след това би трябвало да тръгне веднага ?Никаква връзка няма. За да си сигурен, че ще имаш Интернет, се увери, че мрежовата карта е разпозната и че настройките й са правилни (ако се въвеждат ръчно). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgikaralov Публикувано Февруари 23, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 23, 2012 а иначе да попитам от къде мога да си сваля Windows 7 и трябва ли да го кача на DVD ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 23, 2012 Report Share Публикувано Февруари 23, 2012 а иначе да попитам от къде мога да си сваля Windows 7Цитат от правилата на форума:3. Забранява се публикуването на всякаква нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера, музика, филми, книги и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането за намирането й чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация. трябва ли да го кача на DVD ?Добра идея е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост