miazmatik Публикувано Февруари 22, 2012 Report Share Публикувано Февруари 22, 2012 Missing file error. - Unable to find locale data files - Please reinstall." След ползване на функцията Систем Рестор за Windows XP ми дава тази грешка за съжаление не мога да дам снимка в момента при опит за деинсталиране и инсталиране наново същата работа,дава че браузера е инсталиран и като река да го стартирам пак същата грешка друго освен отново Систем Ресторе може ли да се направи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 22, 2012 Report Share Публикувано Февруари 22, 2012 пробвай да деинсталираш с Revo Uninstaller Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 22, 2012 Report Share Публикувано Февруари 22, 2012 Провери първо да не би да имаш активни процеси на Google Chrome и ако имаш, ги прекрати. След това опитай отново да деинсталираш браузъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diskata Публикувано Февруари 23, 2012 Report Share Публикувано Февруари 23, 2012 Почисти ръчно всички папки в диск C ,където има Google ,ако не можеш да ги откриеш,ползвай вградената търсачка.След като се увериш че ,никъде нямаш такива папки, си инсталирай браузеа отново.Успех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Февруари 23, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 23, 2012 След изтриване на всичко от Application Data се инсталира без проблем,благодаря на всички. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Февруари 24, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 След изтриването на скрити папки се инсталира без проблем,но има друго,задал съм в опциите да ми предлага паролите да бъдат запазени като вляза в някой сайт,но въобще не ми показва предложението,на какво може да се дължи....? Дали преди време не съм задал да не се запазват никога и затова да е така,нямам спомен...имате ли някакви идеи?Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
morskiq Публикувано Март 18, 2012 Report Share Публикувано Март 18, 2012 задал съм в опциите да ми предлага паролите да бъдат запазени като вляза в някой сайт,но въобще не ми показва предложението,на какво може да се дължи....? Дали преди време не съм задал да не се запазват никога и затова да е така,нямам спомен...имате ли някакви идеи?Благодаря! И аз имах същия проблем с паролите. След едночасово търсене намерих решение в един сайт. Има сайтове които имат autocomplete=off flag и затова хром-а не пита да запомни ли паролата. Решението е с добавяне на разширението за Google Chrome -> Autocomplete=on, който включва autocomplete=onhttps://chrome.google.com/extensions/detail/ecpgkdflcnofdbbkiggklcfmgbnbabhh Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IRISS Публикувано Март 19, 2012 Report Share Публикувано Март 19, 2012 Аз реших да ползвам една програма Emsisoft Online Armor Free Firewall но не може да зареди нито една страница на Chromium .Навсякъде съм приела където е нужно във въпросите но не зарежда. Мозилата си работи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 20, 2012 Report Share Публикувано Март 20, 2012 По принцип Online Armor е доста автоматизирана и не би трябвало автоматично да го е блокирала, така че най-вероятно ти нещо неправилно си човъркала. Дай снимка от правилата на стената за браузъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IRISS Публикувано Март 20, 2012 Report Share Публикувано Март 20, 2012 Оправи се като отметнах Хром в списъка на надеждните програми Благодаря за съвета !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост