valyo_93 Публикувано Февруари 22, 2012 Report Share Публикувано Февруари 22, 2012 (Редактиран) Когато изключих компютъра почна да зарежда и реших че няма да ми излезе надписа, но винаги го показва. Редактиран Февруари 22, 2012 от Nicky наДпис Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tdf81bg Публикувано Февруари 22, 2012 Report Share Публикувано Февруари 22, 2012 До колкото виждам това не значи ли, че си теглил ъпдейти и ще се инсталират или всъщност чакат да ги инсталираш, а и като гледам долу индикатора ъпдейтите са разрешени. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 22, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 22, 2012 не съм теглил ъпдеити и това ми излиза при всяко изключване Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Февруари 22, 2012 Report Share Публикувано Февруари 22, 2012 Може би, си пуснал автоматично обновление и след изключването на компютъра не го оставяш да се изключи сам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogulef Публикувано Февруари 22, 2012 Report Share Публикувано Февруари 22, 2012 Влез в контрол панел и виж какви ъпдейти те чакат.Инсталирай или ги скрий.Не виждаш ли,че те кара да изключиш без инсталиране на ъпдейти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Февруари 22, 2012 Report Share Публикувано Февруари 22, 2012 Инсталирай си ги. Това са подобрения от Уиндоус. Аз ги инсталирам всичките. И точно така ми излиза. Това значи че си включил авт. им инсталиране. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 22, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 22, 2012 откъде мога да проверя дали съм ги пуснал да се ъпдеитват автоматично Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 22, 2012 Report Share Публикувано Февруари 22, 2012 Направете следното:Start Menu -> Run -> Въведете control -> Натиснете Enter.В новопоявилия се прозорец изберете Automatic Updates.Проверете коя от опциите за настройка на актуализациите е избрана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 22, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 22, 2012 Благодаря ти беше включена и ще я оставя включена Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост