atmuss Публикувано Февруари 18, 2012 Report Share Публикувано Февруари 18, 2012 Проблема ми е следния:оказа се,че на единия хард имам два Primary дяла (от общо 4) и реших да направя единия Logical,за да си е както трябва.Направих го,но файловете които бяха на него после не се отваряха.Пробвах с няколко програми за намиране на изтрити файлове,които намираха тези файлове,но пак не могат да се отворят.Но... тези програми създават папка RAW,в която има файлове без имена (само някакви служебни имена,ако мога да се изразя така).Когато намеря архив,примерно RAR (в тази RAW директория) ,чието съдържание отговаря на някой от файловете,които не се отварят,той си работи.До тук добре,намерих доста файлове по този начин,но в RAW директорията няма папка за *.ISO ,*.EXE ,*.bin и т.н. файлове.На мен са ми по-важни точно ТЕ.Вътпросът ми е как да ги намеря в RAW,защото явно само точно там намерените работят и има ли някакъв алтернативен начин за това.Предварително благодаря за дадените отговори. Направих дяла отново Primary,без резултат.Не съм записвал нищо на този диск след появата на проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 18, 2012 Report Share Публикувано Февруари 18, 2012 Можеш да се ориентираш по големината на файловете, ако знаеш поне приблизително колко големи са файловете, които търсиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
atmuss Публикувано Февруари 18, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2012 Това го направих,без успех.Мислех,че след като и ISO-то е вид архив,ще го има някъде и само да го преименувам,но НЕ :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост