tulena75 Публикувано Февруари 17, 2012 Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 Здравейте.Не знам дали моят проблем е за тук но ще го споделя.Имам едни папки които показват че имат голям формат,а като ги отворя показват че са празни или имат малък формат.Според мен има скрити папки или файлове.Въпросът ми е има ли такава програма която може да открие скритите неща.Благодаря Ви предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 17, 2012 Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 влизаш в Control Panel>folder options>от прозореца които ти излиза избираш менюто view>и слагаш отметка на опщията Show hidden files and foldersИ ако има скрити папки ще ти ги покаже като влезеш в папката Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tulena75 Публикувано Февруари 17, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 Благодаря.Вчера го направих това,но проблема си остава.Четох в един друг форум за проблема но последните 2 отметки ги няма.Като натисна да ги премахна пише че компютъра може да не работи добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 17, 2012 Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 За по-подробно представяне на информацията в даден дял/папка може да използвате Xinorbis. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tulena75 Публикувано Февруари 18, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2012 Много Благодаря за вашата помощ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост