valyo_93 Публикувано Февруари 17, 2012 Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 има ли такава програма с която да мога да пускам java игри на компютър Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Февруари 17, 2012 Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 Ако имаш инсталиран java пакета би трябвало игрите да тръгнат без друго. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 17, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПРЕПОРЪЧАШ ТАКЪВ ПАКЕТ И ДА МИ КАЖЕШ КАТО ГО ИНСТАЛИРАМ КАК ДА ПУСНА ИГРАТА ЧРЕЗ НЕГО Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Февруари 17, 2012 Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 @valyo_93,Мисля, че потребител as9993 имаше предвид този пакет, но ако греша, нека ме поправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Февруари 17, 2012 Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 Точно така, този пакет имах в предвид. А как се пуска играта - би трябвало да е направена на изпълним файл. Ако е така - то се пуска по стандартен начин. Ако е някаква разработка, като змия, която трябва да се играе в конзолата и ти идва, като файл със сорса кода, то ще ти трябва пакета за разработчици, чрез който да си компилираш програмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 17, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 излиза ми играта с иконката на java но като щракна на нея ми излиза ето тая грешка пробвал съм няколко игри но нито една не тръгна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Февруари 17, 2012 Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 Изтегляш JDK и го инсталираш. През cmd с cd отиваш в директорията, в която се намира файла. За да го компилираш ти трябват .java файл. Пишеш javac името_на_файла и ако нямаш никакви грешки пишеш java и отново името на файла без разширението .class! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 17, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 няма ли някое ръководство така няма да се справя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Февруари 17, 2012 Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 Хммм, предполагам, че в Гугъл има купища информация за това, как се прави, стига да има кой да чете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
megatone Публикувано Февруари 17, 2012 Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 Пробвай това http://www.4shared.c..._Emulator_.html и това http://www.javaemula...va-emulator.php Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 17, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 и те не станаха а в гугъл не намерих нищо търсил съм но аз не знам и какво да търся Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Февруари 17, 2012 Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 Добре, кажи какво по - точно не ти е ясно от написаното по - горе? Игрите с какво разширение са - .java или нещо друго? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 17, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 благодаря ти за отнетото време но мисля просто да ги вкарам на телефона Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост