multimedias Публикувано Февруари 17, 2012 Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 Това е лаптопа. http://forum.laptop....401Звукът е кратък за около 3-4 секунди ,състои се от два тона (наподобява пеещи коледни лампички) висок последван от нисък и завършва с щракане. Обикновено се чува веднъж седмично като няма определена ситуация при която се чува (поне аз не съм го свързал с предизвикването му от действие или бездействие). Докато си работя просто изсвирва без да предизвиква никакъв проблем в работата на лаптопа. Тъй като го чувах само веднъж седмично и нямаше последствия от него не предприемах нищо. Днес не изключвах лаптопа както обикновено правя след като не ми е нужен ,а просто го затварях а той заспиваше и така докато ми потрябва пак. Стори ми се подозрително ,че точно днес изсвири 3 пъти точно толкова пъти колкото го затворих (звукът няма точно определено време или период в който се чува всеки път е различно) Щракането с което завършва звука наподобява затварянето на за записвачка. Също така звукът от щракване се чува в лявата половина на лаптопа. Ако някои е имал подобен проблем или знае каква може да е причината за това изсвирване последвано от щракане.... надявам се да ми кажете ,че е нещо нормално за да не се налага да предприемам по сериозни действия като сервиз. Благодаря предварително за всяка информация която ще споделите и ми би била от полза. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Февруари 17, 2012 Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 Най-добре ако има гаранция го занеси на сервиз,да не би да е диска... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Февруари 17, 2012 Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 P.S Е няма как да ти се каже че е нещо нормално...защото не е така,не спомена с каква операционна система си,ако искаш спри звуците на windows да се елеминира това като възможност,но не мисля че ще мине без преглед от техник.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
multimedias Публикувано Февруари 17, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 С Windows 7 home premium service pack 1 съм. Как точно става това спиране на звуците на windows ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
multimedias Публикувано Февруари 17, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 Успях да запиша звука http://dox.bg/files/dw?a=511b8dafb5 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 18, 2012 Report Share Публикувано Февруари 18, 2012 Провери в опциите на захранването дали е зададено изключване на твърдия диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
multimedias Публикувано Февруари 18, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2012 На 3 от общо 4 "power plan" е зададено изключване след определен период. На този на който съм в момента не е зададено ( не съм много сигурен , но записа на звука го направих именно на този план на който не е зададено изключване) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост