BoBo Ivanov Публикувано Февруари 16, 2012 Report Share Публикувано Февруари 16, 2012 Здр. моя проблем е следния ... имам лаптоп асус KJ---- нещо си модела не кой от какво значение обаче монитора ми е счупен , и ползвам порта на видео картата да да си ползвам лаптоп защото нямам друго пц в момента . ПЦ-то ми плаче много за преинсталиране но заради монитора немога да го направя ... някой може ли да ми каже някаква алтернатива на преисталирани защото когато пц-то е в рестарт се включва монитора на лаптоп (а той както казах е счупен ) Мерси предварително ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Февруари 17, 2012 Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 Не те разбрах напълно, но ако искаш алтернатива на преинсталация, мисля, че единственото решение е System Restore. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BoBo Ivanov Публикувано Февруари 18, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2012 ами ще го кажа така монитора на лаптопа ми е счупен и ползвам друго монитор който е закачен за изхода на видео картата , но като пц-то се рестартира (се включва счупения монитор на лаптопа) и затова ми е почти невъзможна преисталацията ... казаха ми в друг форум да махна кабела на матрицата, това можело да помогне възможно ли е ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Февруари 18, 2012 Report Share Публикувано Февруари 18, 2012 Не знам, но отново да потвърдя, че, ако искаш алтернатива на преинсталация, моето предложение е System Restore. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 18, 2012 Report Share Публикувано Февруари 18, 2012 Трябва ти unattended инсталация на операционна система, т. е., инсталация с предварително въведени настройки (часова зона, потребител/парола, мрежови настройки и т. н. т.). Освен това ще трябва да си вградиш и драйверите по някакъв начин, в противен случай едва ли ще можеш да получиш картина на "външния" монитор.Доколкото знам, инсталатора на някои linux дистрибуции може да се "настрои" по този начин; за Windows също има варианти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BoBo Ivanov Публикувано Февруари 19, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 19, 2012 направо искаш да кажеш да си оправя монитора и така Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост