miazmatik Публикувано Февруари 16, 2012 Report Share Публикувано Февруари 16, 2012 Рових се из нета но не успях да намеря точно упътване,молбата ми е може ли конкретно да ми се обясни как точно да процедирам стъпка по стъпка след като съм свалил въпросния файл?Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreygg Публикувано Февруари 16, 2012 Report Share Публикувано Февруари 16, 2012 Ако правилно е асоциран файла /имидж-образ/, като щракнеш 2 пъти върху него би трябвало да се отвори Нерото. Ако не стане с щракаш с десен бутон на мишката върху файла и от появилото се меню "Open With..." или "Отвори с..." и търсиш Nero Burning Rom или Nero Start Smart. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Февруари 16, 2012 Report Share Публикувано Февруари 16, 2012 @andreygg,Той не е споменал какъв формат е свалената OS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Февруари 16, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2012 Извинявам се форматът е iso Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Февруари 16, 2012 Report Share Публикувано Февруари 16, 2012 @miazmatik,От доста време не използвам Nero, но, ако не ме лъже паметта, мисля, че ставаше от меню "Recorder", а после се избираше "Burn image" или нещо подобно. Вероятно не е уместно да го правя, но с ImgBurn няма начин да объркаш. Просто се избира "Write image file to disc", посочват се файл, скорост на запис и устройство и се натиска бутона за начало на записа. Тук, във форумът има ръководство.P.S. Прочети и увода. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Февруари 16, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2012 Да благодаря, може би ще ползвам тази програма,тъй като Неро-то ми е доста объркващо...и още нещо при ImgBurn нужно ли да нагласям специална скорост на запис или програмата сама си я определя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Февруари 16, 2012 Report Share Публикувано Февруари 16, 2012 @miazmatik,Мисля, че има някаква опция, при която да си избира скоростта сама, но според мен е по-добре сам да си я нагласиш. В ръководството е описано всичко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Февруари 18, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2012 Искам да попитам и още нещо относно windows 7, нали след инсталация може да работи 30 дни без активация,това означава ли че през тези 30 дни мога да получавам ъпдейти>? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 18, 2012 Report Share Публикувано Февруари 18, 2012 Искам да попитам и още нещо относно windows 7, нали след инсталация може да работи 30 дни без активация,това означава ли че през тези 30 дни мога да получавам ъпдейти>?Да. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост