Jump to content

Запис на буутващ диск с windows 7 с Неро 7

Препоръчан пост

Рових се из нета но не успях да намеря точно упътване,молбата ми е може ли конкретно да ми се обясни как точно да процедирам стъпка по стъпка след като съм свалил въпросния файл?

Благодаря!

Сподели другаде

Ако правилно е асоциран файла /имидж-образ/, като щракнеш 2 пъти върху него би трябвало да се отвори Нерото. Ако не стане с щракаш с десен бутон на мишката върху файла и от появилото се меню "Open With..." или "Отвори с..." и търсиш Nero Burning Rom или Nero Start Smart.
Сподели другаде

@miazmatik,

От доста време не използвам Nero, но, ако не ме лъже паметта, мисля, че ставаше от меню "Recorder", а после се избираше "Burn image" или нещо подобно. Вероятно не е уместно да го правя, но с ImgBurn няма начин да объркаш. Просто се избира "Write image file to disc", посочват се файл, скорост на запис и устройство и се натиска бутона за начало на записа. Тук, във форумът има ръководство.

P.S. Прочети и увода. :)

Сподели другаде

Да благодаря, може би ще ползвам тази програма,тъй като Неро-то ми е доста объркващо...и още нещо при ImgBurn нужно ли да нагласям специална скорост на запис или програмата сама си я определя.
Сподели другаде

@miazmatik,

Мисля, че има някаква опция, при която да си избира скоростта сама, но според мен е по-добре сам да си я нагласиш. В ръководството е описано всичко.

Сподели другаде

Искам да попитам и още нещо относно windows 7, нали след инсталация може да работи 30 дни без активация,това означава ли че през тези 30 дни мога да получавам ъпдейти>?
Сподели другаде

Искам да попитам и още нещо относно windows 7, нали след инсталация може да работи 30 дни без активация,това означава ли че през тези 30 дни мога да получавам ъпдейти>?

Да.

Сподели другаде