Ивайло Маринов Публикувано Февруари 16, 2012 Report Share Публикувано Февруари 16, 2012 Здравейте колеги! Търся програма която да отчита броя на кликовете на мишката...... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Февруари 16, 2012 Report Share Публикувано Февруари 16, 2012 Mouse Clickr Free Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ивайло Маринов Публикувано Февруари 16, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2012 Mouse Clickr Free Извинявам се много.Това няма да ми свърши работа :( трябва ми нещо което да е с по голями цифри да се вижда от далече.И ако е възмножно при достигане на определени кликваня да издава звук :–) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Февруари 16, 2012 Report Share Публикувано Февруари 16, 2012 И аз се извинявам, но на мен не ми е известна такава програма. Обикновено ги правят да се скриват в системния трей и да бъдат миниатюрни като прозорци. Ако някой друг се сеща за такава, която отговаря на по-горните условия, да пише... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост