plamen19764 Публикувано Февруари 15, 2012 Report Share Публикувано Февруари 15, 2012 Здравейте,проблема ми е следния.Лаптоп-ASUS-K50IJ-DVD устройството ми чете само дискове които са оригинално записани(закупени-музика,филми,от вестници,бонуси и т.н.)Всичко друго което имам записано като дискове не се разпознава от устройството-това стана след няколкократно пускане на един пукнат диск-дотогава нямаше проблем.Преинсталих уиндолса,но без успех.На настолния компютър всичко върви.Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 19, 2012 Report Share Публикувано Февруари 19, 2012 Сигурен ли си, че си пробвал разнообразни носители: CD и DVD, обикновени и презаписваеми, различни марки и т.н.? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen19764 Публикувано Февруари 20, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 20, 2012 Със всякакви дискове пробвах,вкл. и със записани на самия лаптоп.Проблема си остава,тръгват само оригинално записани CD и DVD. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 22, 2012 Report Share Публикувано Февруари 22, 2012 Устройството с последния фърмуеър ли е или не знаеш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост