delata Публикувано Февруари 14, 2012 Report Share Публикувано Февруари 14, 2012 Здравеите, проблема ми е следният:Като вклуча компютъра ми бави мнооого триабва да го чакам поне 3-4 мин. а след това като зареди уиндолса още 2-3 мин. за да зареди всичко(антивирус,скаип...) и като зареди, например отивам вав моя компютър триабва да чакам поне 5-6 сек. да да ми отвори...абе изобщо всичко ми зарежда много бавно(даже някав пат блокира итриабва да го рестартирам... Всащо така като влизам виртуален диск Д ако напражиа нещо ми рестартира и ми показва за 1-2сек.един син екран и пиши ниакакжи цифри.Та исках да ви попитам дали ще сане нещо от тоя коютър или не и ако стане как да го направиа и сас какво? Със уиндоус XP съм и имам 80 GB твърд диск и 256 RAM памет,имам антивирус продвал сам какво ли не но нищо не става Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Февруари 14, 2012 Report Share Публикувано Февруари 14, 2012 И колко теми за един и същ проблем ще пуснете ?http://forums.softvisia.com/index.php/topic/14395-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0-%D0%BC%D0%B8-%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%B8/page__p__129749#entry129749 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
delata Публикувано Февруари 14, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2012 Този проблем е събсем друг и сабсем друг компютър и друг уиндоус това е компютъра на един мои приател има горе долу сащиат проблем!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leon70 Публикувано Февруари 14, 2012 Report Share Публикувано Февруари 14, 2012 Рамта ти е малко и затова е така.Сложи си поне 1GB и нещата ще бъдат прилични.При 256 RAM си е жив мазохизъм избора на ОС и необходими програми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
delata Публикувано Февруари 14, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2012 А процесора ще може ли да захранва 1GB защото и тои е слаб мислиа че е 1,55 или там ниакаде Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leon70 Публикувано Февруари 14, 2012 Report Share Публикувано Февруари 14, 2012 Няма да имаш проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
delata Публикувано Февруари 14, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2012 ok Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Mindstorm Публикувано Февруари 14, 2012 Report Share Публикувано Февруари 14, 2012 Моля, администраторите на сайта,да премахват и /или/ не допускат публикуването на подобни меко казани гаври справописа . Ако става дума за неволно допусната техническа грешка...иди-дойди..,но в случая. P.S Помествам поста си тук, защото се отнася за конктретния случай. Както казва един мой познат: "Не ,че не може да се русува и с лайна по стените, но мирише".Та и в случая. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост