delata Публикувано Февруари 13, 2012 Report Share Публикувано Февруари 13, 2012 Имам лаптопа от 8 месеца не сам му инсталвал много работи....и жзе да ми бави нищо не сам правил просто постепенно почна да ми бави.Например цъкам да ми отвори една песен на Winamp преди ми я отваряше веднага а сега триабва да чакам поне 15-25 сек. играя само 2 online игри,на компа нямам игри. Аз съм със windows 7 ,intel core i5-450M ,intel HD Graphics и 4 GB Ram. Вапросат ми е какво да направя че да си стане като преди,!!!БЪРЗ!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Февруари 13, 2012 Report Share Публикувано Февруари 13, 2012 Провери за вируси, поизчисти малко временни файлове от твърдия диск и така...Подходящи програми за почистване са:http://www.piriform.com/ccleanerhttp://www.wisecleaner.com/wisediskcleanerfree.html Не си казал дали имаш инсталирана антивирусна, която да е актуална версия и да се ъпдейтва редовно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
delata Публикувано Февруари 14, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2012 проверих за вируси ниама упдеитфа всичко е наред но ми бави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Февруари 14, 2012 Report Share Публикувано Февруари 14, 2012 Изтеглете DDS (създаден от sUBs) от BleepingComputer.След изтегляне на инструмента е необходимо да бъде запаметен (чрез менюто File => Save As...) на вашия работен плот.http://i46.tinypic.com/2exprgh.jpgСлед като изтеглите DDS на вашия работен плот, иконката на програмата би трябвало да изглежда по този начин: http://i49.tinypic.com/rvwlll.jpgПрекратете временно защитата в реално време на антивирусния ви софтуер. След това стартирайте DDS с двоен клик на иконката, като потвърдите намерението си с кликане върху бутона Run.След приключване на работата на DDS, ще се появят два текстови файла в Notepad, наречени: DDS.txt и Attach.txt и ги запазете (чрез менюто File => Save As...) на вашия работен плот.Копирайте и поставете съдържанието на DDS.txt и Attach.txt директно във вашата тема. Моля, не ги прикачвайте! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
delata Публикувано Февруари 14, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2012 и след това ще се оправи ли може ли да ми обесните по подровно за тази пробрама молиа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 14, 2012 Report Share Публикувано Февруари 14, 2012 Ако имате познания по английски език може да погледнете тук - DDS. Сигурен съм, че B-boy/StyLe/ ще направи всичко възможно проблемът да бъде отстранен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
delata Публикувано Февруари 14, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2012 ок значи ще продвам да видим какво ще стане Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Mindstorm Публикувано Февруари 15, 2012 Report Share Публикувано Февруари 15, 2012 S. Feradov, кажете ми че това е шега"Ако имате познания по английски език може да погледнете тук " Убеден съм ,че НЯМА ДАЖЕ И ЕЛЕМЕНТАРНИ ПО БЪЛГАРСКИ, Вие за английски му говорите.Какво става с тези деца в България. Няма ли вече преподаватели по този език????? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
delata Публикувано Февруари 15, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2012 не става Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 15, 2012 Report Share Публикувано Февруари 15, 2012 Какво не става? Как не става? Ако искаш някаква помощ, ще трябва да предоставяш някаква поне малко полезна информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Февруари 15, 2012 Report Share Публикувано Февруари 15, 2012 S. Feradov, кажете ми че това е шега"Ако имате познания по английски език може да погледнете тук "Убеден съм ,че НЯМА ДАЖЕ И ЕЛЕМЕНТАРНИ ПО БЪЛГАРСКИ, Вие за английски му говорите.Какво става с тези деца в България. Няма ли вече преподаватели по този език?????не ставаИска да каже, че нищо не става с тези деца Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lyudmil Публикувано Февруари 16, 2012 Report Share Публикувано Февруари 16, 2012 Иска да каже, че нищо не става с тези деца За съжаление е така.А проблема може да е в харда - когато е пред умиране(образно казано) минава в такъв бавен режим, за да може човек да си спаси данните, докато харда не е съвсем сдал багажа. Все пак само гадая - то с този изключително грамотен и съдържателен пост какво друго да прави човек. Мом(и)че, занеси си компютъра в сервиз и не се захващай с неща, които не са ти ясни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост