Jump to content

Кое ви отличава от другите?

Препоръчан пост

Здравейте!

Преди време Мирето пусна една хубава тема за 10-те неща, които искате хората да смятат за вас.

Ще ми се да пусна тема в другата плоскост- кои са нещата, които ви отличават от другите и може би се възприемат по по- друг начин от тях. За мен би било много интересно да споделите с какво се различавате, защото това е белег за индивидуалност и мисля, че ще се и поопознаем по- добре така.

Да започвам аз.

Смятам, че се различавам от другите по това, че мисля нестандартно. Направо ме задушава стандартното.

Репликите: " всички го правят"

" всички си купуват"

" всички мислят" и т.н със сигурност ще ме накарат да отхвърля това, което Всички правят.

Винаги съм търсила нестандартни решения и съм била най- удовлетворена от тях.

В очите на другите това може да е инат, заядливост, конфликтност, но това съвсем не е така и хората, които ме познават знаят това много добре. Понякога чувствам тази нестандартност като бреме, но пък точно тя ми носи удовлетвореност. Тя ми е като вечен спътник- за хубаво или за лошо. С една дума- може би най- силно изявената ми индивидуална черта.

Споделете и вие?

Сподели другаде

Страхотна тема както винаги.

Всеки един човек произлиза по един и същи начин. Имамед една яйцеклетка и един от милионите спрематозоиде. Та те се сливат, образува се зигота. После сле 7-8 бързи митотични деления се образува многоклетъчен зародиш, Следват два пласта, образува се и средния пласт. Следва специализация на клетките. И горе-долу след около 9 месеца(някой път по-рано) се появяваме на бял свят. Всеки човек е уникален - по своето мислене, държане и т.н.

Нещото, което ме отличава от дурите е, че аз не искам да съм от стадото. Винаги стоя далече от него - нещо като последенписък н амодата при мен няма такива неща.

Мисленето ми е различно - сякаш не съм като другите. Много често съм била осъждана и усмивана заради избора ми - а той ед аобръщам повече внимание на ученето, отколкото да ходя по дискотеки, да пуша и да се наливам с алкохол.

Друго нещо е страстта ми към всяко нещо, с което се захвана. Нещо, което понякога ми е носело беди е чувството ми за правда, т.е. никога не мога да се примиря с лъжи, някакви измами и такива неща.

Много често влизам в спорове заради други...и винаги си защитавам своето мнение до край.

С малко по-труден характер съм. Имам някакво странно чувство за хумор. Значи според мен нещото, което ме отличава най-вече от другите е точно то. Обичам да се майтапя със себе си(самоирония проявявам,), но за съжаление обичам да се майтапя и с другите. така се чувствам в свои води...и се чувствам по-добре. Много често заради това съм отбягване. За да ме разбере човек му е нужно малко повече време. Винаги първоначалните впечатления за мен от другите хора не са много положителни.

Та това е,...сигурно има още много неща...ама сега не е нужно да ги пиша;)

Редактиран от Dark`Elf
Сподели другаде

Отличава ме това, че съм сдухан.

Да благодарим на dOGGY за дълбокия и изпълнен с проникновение отговор. Ти си вдъхновение за всички ни.

Колкото до мен, не съм свикнал да говоря за себе си, но мога да кажа някои неща.

- Мога да сменям настроенията си адски лесно и бързо. Мога от страхотна радост да мина на депресия буквално за 10 секунди стига да има нужните странични влияния. Обратното също е възможно. И като цяло съм много чувствителна личност. Повече от нормалното.

- Обичам да помагам на хората. Просто ей така. Кара ме да се чувствам добре.

- Много съм колеблив. Мога да се чудя над даден избор с часове и накрая, като го направя, пак ще ме гложди дали съм взел правилното решение.

- за това не мога да съм сигурен, но са ми казвали, че съм добър събеседник: слушател или плямпало в зависимост от нуждата.

Сподели другаде

Ами това ми се струва малко общо. Защото като чета написаното по горе,откривам някой мой неща. Това ме хвърли в смут и размисъл :bored: Когато ми е много нервно се смея. Когато ми е спокойно съм винаги усмихната. Не мога да спра песен която ми харесва по-средата,дори и да закъснявам. Спирала съм кола на сред пътя,да накарам всички да изтанцуват това,което ме е влудило :egyptian: Не мога да се сърдя,не мога да мълча. Мога дни да не изляза от в къщи,без дори да пусна телевизора Страшно много харесвам книгите на Стивън Кинг.Мога да завържа разговор със всеки. Казвали са ми,че имам някакво мъгнитче,което привлича хората. Незнам може би това прави различна от всички около мен А някъде със сигурност има някой,който много да прелича на мен :booo:
Сподели другаде

• 2 weeks later...
Аз пък вече не мога да си стоя само вкъщи! Обичам да съм сред приятели. От другите ме различава това, че съм сякаш човек с две лица и то в много отношения. От една страна обожавам да :basketball: играя баскетбол и то не ми омръзва, дори да го правя всеки ден, но с успражненията се усъвършенствам. Обичам да играя и волейбол и което е странно за повечето момчета и въобще повечето ми познати, обожавам да играя и футбол, а и са ми казвали, че съм доста добра. Имам медал и от хандбално състезание. Едновременно с това завърших седми клас с пълен отличен и влязох в Търговско-банковата на 3-то желание, без да ходя на уроци. Имам достатъчно време за приятелите, като мога да ги слушам и да разисквам проблемите им с часове. Чела съм повече книги, отколкото всичките ми прлиятели взети заедно. Маниак съм си на тема спорт, но мога и да изляза на купон с дълга поличка и секси потниче. Но това, което мисля, че най-много ме отличава, е, че мога да се разбирам с всякакъв тип хора, мога да говоря на всякакви теми, и който и мой добър познат да питате, няма да ви каже лошо за мен... а дори не знам как го правя това! :P
Сподели другаде

Мдам хора всякакви както се изразиха преди мен съфорумците. Всеки човек е идивидуален колкото и да се приобщаваме примерно казано или да казваме той е като всички или еди си кой е същия. Или фразата при нас жените "Мъже! Всички са еднакви" ;) Ами не е така дори и аз да го казвам, иначе щяхме да сме обречени на "гибел" ...:) хаха

Това което ме отличава ли ами усмивката. :haha: Има и още много неща но те са трудно обясними и изброими. Та това е основното :yes:

Сподели другаде

• 4 weeks later...