Jump to content

Търся драйвери за ATI Raedon Xpress 1250

Препоръчан пост

Здравейте приятели.Търся тези драйвере за видео картата ми, но никъде в нета не ги намирам.. Трябват ми защото преди няколко месеца изтеглих някви други, които не са точно за картата. В момента съм с тези: Дано сте ме разбрали! :)

http://prikachi.com/images/382/4396382Y.jpg

Сподели другаде

За каква Операционна Система ?

От друга твоя тема разбрах, че става въпрос за Windows XP...

Пробвай с тези => https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/10-2_legacy_xp32-64_dd_ccc.exe

Сподели другаде

Да за Win XP става дума. В момента свалих тези, които ти си ми дал, но не се промени, пак си стои на Х1200.. Да не би трябва да изтрия тези старите, и след тва да сложа новите или?
Сподели другаде

Напълно нормално е да пише X 1200 series, което означава точно, че се има предвид въпросната серия от карти, която включва 1200 и 1250. Всичко трябва да е наред.
Сподели другаде

Ето драйвера във официалния сайт на Ati - http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.13&lang=English дай малко по надолу на сайта и ще видиш бутон download :) Дано съм ти помогнал :)
Сподели другаде

Като стана на въпрос за драйвери,искам да попитам за тези програми от рода на Driver Detective, Driver Genius -дали си вършат коректно работата?Преди време се натъкнах на първата докато търсих драйвери за старата машина,но е платена./и втората също/.Та, има ли смисъл от тях?

Ха така де-знам че не е по темата но,като на зло,ей сега ми прекъсна за секунда монитора и ми изписа те това -Display driver stopped rsponding and hasrecovered-

Сподели другаде

Като стана на въпрос за драйвери,искам да попитам за тези програми от рода на Driver Detective, Driver Genius -дали си вършат коректно работата?Преди време се натъкнах на първата докато търсих драйвери за старата машина,но е платена./и втората също/.Та, има ли смисъл от тях?

Лично не съм ползвал Driver Detective , но пък за Driver Genius си върши работа и става , но ти препоръчвам драйвера да го изтеглиш от официалната страница на марката видео карта , за по сигурно :)
Сподели другаде

Мен официалната страница ми искаше 2.99 долара :haha: за видео драйвъра който търсех или да закупя Driver Detective.Иначе дойде едно приятелче и с такава някаква програма го свали.
Сподели другаде

От всички тези боклуци само Driver Magician ми бе полезна при търсенето на драйвъри за една вехта машина...останалите не ги препоръчвам (както и изобщо софтуер за обновяване на драйвъри).

Или ръчно претърсване от сайта на производителя на съответния компонент или през Windows Update (при Windows Vista/7).

Сподели другаде