artgun Публикувано Февруари 23, 2012 Report Share Публикувано Февруари 23, 2012 Един и същи файл,от едно и също място,двата пуснати по едно и също време - / настройките и на двата са по подразбиране,имат portable версии и двата,който не вярва - да си тества сам /.Смятам,че фактите говорят красноречиво.За да бъда обективен съм длъжен да кажа,че FDM се представя най-добре при големи файлове спрямо utorrent и Azureus,при малки файлове разликата е незначителна пак в полза на FDM. А къде може да се види скороста на ЪПЛОУД на въпросния FDM ? Като гледам приложените от теб файлове и по-точно скороста на ъплоуд на uTorrent май FDM изобщо няма такъв. Ако го ползваш от две години така...Браво ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Февруари 27, 2012 Report Share Публикувано Февруари 27, 2012 Явно имаме различни представи за "семпло", защото на мен това ми се струва изчистено:Не казвам, че никой няма право на вкус. Просто ми се струва, че малко се преувеличава с определенията спрямо uTorrent. Може да има нещо в повече в новите версии спрямо по-старите, но не намирам особено големи разлики, поне не и такива, които да ме откажат от програмата. И това идва от човек, който е силно взискателен към софтуера, който ползва.Някакви допълнителни настройки правил ли си? Защото от 2.4+ мисля, имаше едни гадни вградени търсачки, отделна секция, някакви медиа браузери, не помня какво точно, които си пречеха и дразнеха. Може да са ги премахнали, аз ползвах 1.8.5 дълго време, а сега съм на Linux поради независещи от мен обстоятелства.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 27, 2012 Report Share Публикувано Февруари 27, 2012 Не знам дали ги считаш за "допълнителни" настройки, но просто изключих повечето от елементите от меню Options:http://i.imgur.com/4J6Pe.png То всъщност премахването на Sidebar-а е достатъчно, защото останалите елементи мисля, че са точно в нея. Както и да е, аз си им махам отметките така или иначе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Март 20, 2012 Report Share Публикувано Март 20, 2012 Версии клиентов, несовместимые с данным трекером:µTorrent: 1.7.0, 2.0.4(билд 21515)BitComet: 0.63, 0.9.1, 0.9.4-1.0.2BitLord: 1.1Opera: всеFlashGet: всеSymTorrent: всеBitTornado: версии до 0.3.17 включительноCTorrent: версии, выпущенные до 3.0MediaGet: билд 2.01.682qBittorrent: билды 2.6.7-2.8.* Сигурно има за какво да е забранен. На други тракери има още по-големи ограничения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
melmak Публикувано Март 21, 2012 Report Share Публикувано Март 21, 2012 Има трески за дялане. Натъкнах се на разни "лигавщини" при алокиране и проверка на файловете. Не че не си свърша работата както трябва, обаче е дразнещо, особено с по-едрите торенти. Например не може да се спре нормално или да обработва други задачи, докато алокира. Ако се спре преди да ги е алокирал се чака както поп при последващо пускане. Версия 2.8 е доста старичка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Април 10, 2012 Author Report Share Публикувано Април 10, 2012 Няма смисъл да се търси причина в utorrent за бавно сваляне..днес преминах на 50mbps нет(до сега бях на 30) и разликата си е очевидна..досега дърпах максимум с 5Mb/s,а сега стигам до 8-9Mb/s..така че не е причината в програмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост