Jump to content

Въпрос относно инсталация на програми

Препоръчан пост

Здравейте на всички!

От доста време посещавам сайта и форума, но само съм чел теми до сега. Както сами виждате съм прясно - прясно регистриран! Надявам се да си помагаме взаимно за напред! :wink1:

Имам следния въпрос. Използвам win7 и съм си разделил харда на 2 части. Една за win-a и една за семки и бонбонки. Та когато инсталирам някои програми забелязах, че въпреки, че посочвам да се запише в D, пак се инсталират неща и в С. И то никак не малка част от цялата инсталация. Как мога да го променя това?

Поздрави!

Сподели другаде

нормално да отиват в С в самия уиндоус отиват определени файлове но моя съвет е да инсталираш всички програми С а в Д си слагаи всички други неща
Сподели другаде

Обикновено по-простичките приложения разполагат своите програмни файлове на едно място, докато по-сложните може да инсталират файлове и на системния дял. Зависи самото приложение какви нужди има и как го е създал авторът. Иначе е напълно нормално за каквото и да било приложение да разполага файлове с настройки и прочее в папка Application Data (AppData). Това е стандартната папка, която е предвидена точно за това - всяко приложение да я използва да си складира там файлове, които са различни за различните потребители на системата.

Лично аз инсталирам всички програми на дял С:. Не виждам реален смисъл да инсталирам програми на други дялове.

Сподели другаде