mp3to Публикувано Февруари 8, 2012 Report Share Публикувано Февруари 8, 2012 Може ли да се деинсталира от компютър с Windows XP 2002 SP 3 Windows media player 9 и на негово място да се инсталира Windows media player 10?Ще функционира ли нормално компютъра? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 8, 2012 Report Share Публикувано Февруари 8, 2012 Би трябвало да може да се надстрои (да се инсталира по-новата версия) бе да се налага деинсталиране на текущата версия на WMP.В момента актуалната версия е 11, надстройва се без проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mp3to Публикувано Февруари 8, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 8, 2012 Благодаря за отговора.А как точно се надстройва?Мен ме притеснява,че със с Windows 2002 и ако сменя със Windows medi player 10 ще имам проблеми.Ще съм много благодарен,ако ми отговориш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 8, 2012 Report Share Публикувано Февруари 8, 2012 Просто изтегляш съответната версия на WMP от сайта на Microsoft и стартираш инсталацията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост