Nightmare Публикувано Февруари 8, 2012 Report Share Публикувано Февруари 8, 2012 Здравейте, Трябва ми програма за защита на PDF файл от принтиране и редактиране. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Февруари 8, 2012 Report Share Публикувано Февруари 8, 2012 Здрасти, само за другото знам ( PDF Unlocker ). Върши ми работа. Но на теб ти трябва да заключиш... Няма ли в самия Адоуб такава опция? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 8, 2012 Report Share Публикувано Февруари 8, 2012 Не знам дали други приложения освен Adobe Acrobat могат това. За нея виж тази страница. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Февруари 8, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 8, 2012 ... Няма ли в самия Адоуб такава опция? Не знам, не съм работил с него. Ако може не бих се разсърдил, ако някои покаже как става Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Февруари 9, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2012 Много ти благодаря Night_Raven...Сега имам друг въпрос, отново по темата (надявам се). Та.. след като посоча документът да е защитен ми излизат няколко опции(предполагам, че са версии на програмата) Acrobat 3.0 and laterAcrobat 5.0 and laterAcrobat 6.0 and laterAcrobat 7.0 and laterAcrobat X and later Бихте ли ми казали, коя от тях да избера, за да нямат проблеми другите, които ще го четат Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Февруари 9, 2012 Report Share Публикувано Февруари 9, 2012 Мисля, че '7 and later' ще е добър избор. Не вярвам да има някой, който да използва Reader по-стар от 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Февруари 10, 2012 Report Share Публикувано Февруари 10, 2012 Качи си последната версия-10(Acrobat X and later). Аз имам тази. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост