Nightmare Публикувано Февруари 17, 2012 Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 Да попитам: в ABV.bg има една опция наречена "Чекмедже". В Gmail има ли такава или подобна опция, защото не мога да намеря? Това беше направено преди около година-две. И да той има 7-8 ГБ свободно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Февруари 17, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 The Nightmare, къде е тази опция в Gmail? Ще ми покажеш ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Февруари 18, 2012 Report Share Публикувано Февруари 18, 2012 Няма такава опция. Пишат ти друго, че можеш да съхраняваш писма/чернови с/без прикачени файлове и в двете пощи ABV, Gmail до ~7 GB. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Февруари 18, 2012 Report Share Публикувано Февруари 18, 2012 @ozic не знам точно къде е, защото не ползвам Gmail. "Знам" че има 7-8 GB свободни, но мислех, че са качване на файлове... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Февруари 18, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2012 Да, разбрах . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Февруари 21, 2012 Report Share Публикувано Февруари 21, 2012 последното злодеяние във фейса! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Февруари 21, 2012 Report Share Публикувано Февруари 21, 2012 Анонимните са хакнали ЦРУ и сайтовете на други правителствени организации, мислиш ли, че фейсбук им е проблем?По принцип съм ЗА тях и свободата в интернет и на мен НЕ ми харесват ограниченията на Acta, но не разбирам, защо хакват на обикновените, мирни потребители акаунтите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Февруари 21, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2012 Не Анонимните хакват тези акаунти, а някои, които се представят за тях или пубер да си изпробва "хакерските" умения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Февруари 21, 2012 Report Share Публикувано Февруари 21, 2012 Не, ozic мисля, че точно анинимните са го направили, защото познавам човекът зад този акаунт. Той не е света вода ненапита все пак.И май-май наистина е ядосал неподходящия в нета. Говорих с него и ми каза, че само са му блокирали приятелите и изтрили цялата информация от профила, без да му сменят паролата... Предполагам, че е някакво предупреждение. Па, да видим ще има ли продължение... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост