valyo_93 Публикувано Февруари 5, 2012 Report Share Публикувано Февруари 5, 2012 интернета ми е доста бавен а не беше такъв.На гугал хром на няколко пъти(3-4)ми се сменя началната страница сама и ми замръзва екрана в феизбук и не мога да правя нищо трябва да дам рефреш на страницата да се оправи,а на мозила не мога да инсталирам флаш плеър тръгва нормално и спира прикачвам снимка с грешката.С уиндоус хп сп3 съм и скоро го плеинсталирах точно заради тази причина но нямаше никаква промяна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leon70 Публикувано Февруари 5, 2012 Report Share Публикувано Февруари 5, 2012 Ако имаш съмнение за проблем със скоростта от доставчика може на този сайт да си тестваш скоростта - http://www.speedtest.net/ .В момента при мен е такава - Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 5, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 5, 2012 спрямо твоя си е доста бавен,но до колкото разбрах за това достафчика е виновен а защо немога да инсталирам флаш плеър Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leon70 Публикувано Февруари 5, 2012 Report Share Публикувано Февруари 5, 2012 Виж дали Avast-а не ти погажда номера,или защитната ти стена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Февруари 6, 2012 Report Share Публикувано Февруари 6, 2012 Не е лошо за начало да направиш едно профилактично сканиране за зловреден код. За целта: Сканирай с Malwarebytes' Anti-Malware. Ако тепърва инсталираш програмата, в края инсталацията ще има отметка за автоматична актуализация, не я премахвай. В противен случай обнови дефинициите й ръчно. Ако вече имаш програмата, провери дали имаш последната версия и ако нямаш, премахни твоята и инсталирай най-новата, като в края на инсталацията остави отметката за актуализация на дефинициите. Инструкции за сканиране:- стартирай програмата;- избери Perform quick scan (Бързо сканиране) и кликни бутон Scan (Сканиране);- след като приключи сканирането, ако не са открити заплахи, ще се отвори автоматично текстов файл (който можеш да затвориш) и програмата ще те уведоми, че не е открила нищо, след което можеш да кликнеш бутон OK и да я затвориш;- ако са открити заплахи, кликни бутон OK и после Show Results (Покажи резултатите);- кликни бутон Remove Selected (Премахни избраните);Ако е нужен рестарт, се съгласи и рестартирай веднага. След рестарта стартирай отново програмата, иди на подпорозиорец Logs (Дневници), маркирай последния дневник, кликни бутон Open (Отвори) и му копирай съдържанието тук. Ако не е бил нужен рестарт, трябва да се появи текстов файл - копирай му съдържанието тук. P.S.: От скрийншота се виждат два изключително калпави (и вредни) продукта, които имаш инсталирани. Това са TuneUp и FlexType. Прочети нещата, които сме писали за тях във форума и вземи нужните мерки. P.S.2: Пиши по-грамотно и си форматирай коментарите като хората, ако искаш да получиш помощ тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 6, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2012 изтрихTuneUp и след малко ще изтрия и FlexType но първо ще прочета темата за NR BG-Fix Tool.Сканирах с Avast! Internet Security 6.0.1125 Final и е открила 26 вируса и ги изтрих също така и с Malwarebytes' Anti-Malware намерих 25 и тях изтрих също и с SUPERAntiSpyware Free 4.55.1000 там открих 118 и тях изтрих,всички програми ги ъпдеитвах сега работи малко по добре но не е като напреди.Също така на феизбука ми излиза катинарче горе кадето се пише саита и по някога не ме пуска в него,това катинарче има ли връзка с бавния интернет и защо ми излиза.Благодаря ви за помощта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Февруари 6, 2012 Report Share Публикувано Февруари 6, 2012 Това означава, че се полза HTTPS протокола вместо стандартния HTTP, който не осигурява криптиране за разлика от HTTPS, който го прави благодарение на TLS протокола в случая. Що се отнася до проблемите ти с интернета - както се видя става въпрос основно за наличие на голямо количество зловреден код на машината ти. За целта се увери, че наистина си премахнал всичко, защото е възможно (и крайно вероятно) да имаш остатъци. Във форума има голяма актуална тема за защита от зловреден код, която не е лошо да прочетеш и осмислиш, за да вземеш мерки да си защитиш машината по-добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 6, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2012 какъв е този TLS протокол и добре ли е да се ползва..Статията я прочетох преди няколко дни като се изчистя от вирусите ще се защитя по добре но би лими дал насоки как да сканирам с OTL Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 6, 2012 Report Share Публикувано Февруари 6, 2012 какъв е този TLS протокол и добре ли е да се ползва..Статията я прочетох преди няколко дни като се изчистя от вирусите ще се защитя по добре но би лими дал насоки как да сканирам с OTL Transport Layer Security Все още не мога да си обясня защо потребителите не търсят предварително информация, особено ако става въпрос за теоритични познания. Напълно сигурен съм, че l.kanelov или аз можем да Ви обясним какво предствлява TLS протоколът, но в интернет пространството има достатъчно информация относно него. Колкото до OTL. Това е специализиран инструмент, създаден от OldTimer за диагностика на дадена система и премахване на зловреден код. За да бъдат разчетени въпросните log-файлове, създадени от програмата, и съставени съответните скриптове са нужни добри познания за структура на операционната система. OTL не бива да се използва от неопитни потребители. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост