shpek_salam Публикувано Февруари 4, 2012 Report Share Публикувано Февруари 4, 2012 Проблемът ми е че не мога да настроя менюто на фонетиката и не мога да пиша на български. Аз правя настроиките всичко както трябва, но менюто не ми излиза в лентата със задачите и съответно не действа. Инсталирам Флекс таип, но тогава компютъра се бъгва и при искания рестарт от програмата и започва да възстановява насториките на последната точка и трие Флекс Таипа.Аз съм със Windows 7 и забелязах че пише че е 86 битов.Мисля че от както го пише това от тогава се прецака БФ.Сега пиша от Български транслитератор който един от администраторите ми даде, закоето му благодаря, но това е само временно не мога постоянно да го ползвам... :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 4, 2012 Report Share Публикувано Февруари 4, 2012 Ще може ли снимка от прозореца с клавиатурните подредби? Да не използваш някаква орязана/оптимизирана версия на Windows? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shpek_salam Публикувано Февруари 4, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 4, 2012 надявам се това да свърши работа, а ако не кажи кое точно да снимам странното е че преди си работеше без никакви грешки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leon70 Публикувано Февруари 4, 2012 Report Share Публикувано Февруари 4, 2012 При мен е така и нямам проблеми - .Предполагам,че при десен бутон върху лентата със задачите - toolbars - language bar - има отметка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shpek_salam Публикувано Февруари 5, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 5, 2012 Оправих го просто е трябвало да сложа всички инсталирани бг дето ги имам, както е при leon70. Благодаря леон70 твоите сннимки ми дадоха идеята Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост