slai55555 Публикувано Февруари 3, 2012 Report Share Публикувано Февруари 3, 2012 Имам комбинирана машина Канон Пиксма mp520-принтер, скенер, ксерокс.Проблема е че като ми свърши някое от мастилата, скенерът не иска да работи.Бихте ли ми казали по какъв начин мога да скенирам страници, без да се налага да зареждам ново мастило? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 4, 2012 Report Share Публикувано Февруари 4, 2012 Опитай да задържиш бутон №2 на снимката за 5 около секунди. Ако не помогне, опитай да го задържиш за около 12-13 секунди.http://mail.dir.bg/~bil/Canon_Pixma_MP520_Buttons_03.gif Поне това намирам като съвет из Интернет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slai55555 Публикувано Февруари 5, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 5, 2012 Благодаря!Ще пробвам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост