MrGreeny Публикувано Юли 28, 2006 Report Share Публикувано Юли 28, 2006 Хехе... Много яко се е получило :-) Аз въобще не съм видял кога сте пленили знамето Това не е странно поради простата причина че 3-4 пъти ме елиминираха с точен изстрел в маската... Аз подозирам че някъде в дърветата бяхте скрили снайперист от чичките Така и не виждах от къде ми идваха тея хедшоти... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slow_burn Публикувано Юли 28, 2006 Report Share Публикувано Юли 28, 2006 Големи сладури сме всички, спор няма. И на бойното поле и извън него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MrGreeny Публикувано Юли 29, 2006 Report Share Публикувано Юли 29, 2006 Още, още, още... пак трябва да се забавляваме така :-) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Август 3, 2006 Report Share Публикувано Август 3, 2006 Още, още, още... пак трябва да се забавляваме така :-)Ами, от разузнаването , ми докладваха, че отново се замисля подобно начинание. За сега Мястото и часа на срещата са неизвестни, но ще е към Септемсри някъде Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост