MrGreeny Публикувано Юли 19, 2006 Report Share Публикувано Юли 19, 2006 Ще дойде и един приятел Внимавайте щото беше много добър на CS ;-) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юли 19, 2006 Report Share Публикувано Юли 19, 2006 Ще дойде и един приятел Внимавайте щото беше много добър на CS ;-)Страхотно, ще преместя твоя глас в анкетата при отговора "Двама ще сме". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Юли 20, 2006 Author Report Share Публикувано Юли 20, 2006 След основното събитие ви предлагам да се освежим набързо, да отидем към Студентски град, да хапнем нещо навън, може и да не сядаме за дълго, например сандвичи и след това да отидем към Строежа, където има барове отвън. Ще можем да пийнем биричка и да се видим в по-непринудена обстановка Ако много ни се дотанцува и долудее пък, можем да се преместим в клуб Маската, където ще продължим с бирите и хубавата музика. Ако някой има друго предложение, ще се радвам да го изложи тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юли 22, 2006 Report Share Публикувано Юли 22, 2006 Преди малко се обадих да препотвърдя резервацията ни, така ще ще играем Между другото адреса, който бях дал беше на офиса, а картата показваше мястото, където ще играем. Сега оправих и адреса. Ако има нещо можете да ми звъннете на 0887214209 и да се чуем, за да се доразберем или да помогнем на някого да се ориентира. Хайде, чакаме ви Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MasterRalf Публикувано Юли 22, 2006 Report Share Публикувано Юли 22, 2006 Много се извинявам на компанията, но нямаше как да присъствам, защото бях извън София и се прибрах в 17:00 (не по план разбира се). Дано сте изкарали добре и ще гледам да се реванширам следващият път! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MrGreeny Публикувано Юли 23, 2006 Report Share Публикувано Юли 23, 2006 Чакам снимките :-) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юли 23, 2006 Report Share Публикувано Юли 23, 2006 Чакам снимките :-)Довечера ще бъдат пуаснати. Имам хора работещи за ЦРУ, Мосад,КГБ и др. всички потвърдиха, сниките ще бъдат откраднати от тайните архиви и публикувани във SoftVisia Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юли 24, 2006 Report Share Публикувано Юли 24, 2006 Ако 3:30 се смята за довечера, значи агентите са били прави. Ето ги и обещаните снимки на цял архив необработени: Paintball SoftVisia 22.07.2006 А по-късно ще пусна отделни подбрани снимки с коментари Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Юли 24, 2006 Report Share Публикувано Юли 24, 2006 Благодаря за снимките, имаше и още ако се не лъжа, защото аз ги снимах Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юли 24, 2006 Report Share Публикувано Юли 24, 2006 Ако 3:30 се смята за довечера, значи агентите са били прави. Ето ги и обещаните снимки на цял архив необработени: Paintball SoftVisia 22.07.2006 А по-късно ще пусна отделни подбрани снимки с коментари E, нали знаете, че понякога сведенията се разминават с малко :bye1: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Юли 24, 2006 Report Share Публикувано Юли 24, 2006 Снимките са супер,съжалявам единсвенно че нямахме удоволсвието да продължим с вас докрай,но....има време.Освен това .. аз понеже бях от по-губещият отбор,да ви кажа:Може някой ден за реванш да мислим,иначе....то когато има печеливш си има и губещ.Като цяло и идеята и изпълнението и си бяха супер Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Юли 24, 2006 Report Share Публикувано Юли 24, 2006 ООО , това за реванша със сигурност трябва да стане. Няма да се предадем от първия път , я. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Юли 25, 2006 Author Report Share Публикувано Юли 25, 2006 Може да сме победили, но бойните ми рани изглеждат просто потресаващо. Надявам се да минат бързо, защото за момента изглеждам така все едно любимия ме смачква от бой всяка вечер Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Юли 25, 2006 Report Share Публикувано Юли 25, 2006 Може да сме победили, но бойните ми рани изглеждат просто потресаващо. Оо,аз мислех снимка да пусна.....ама ми стана срамно иначе има какво да се покаже Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юли 25, 2006 Report Share Публикувано Юли 25, 2006 Абе отбора на падналите само се оправдава. То се видя кой отбор е по-добър, ама не искате да си признаете Пък то на някои синките може да са от осмукване, ама да лъжат, че са от играта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост